Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Ове године САТУРН ће многе КАЗНИТИ за оно што су радили, али погледајте шта нам доноси у ЉУБАВИ

У тренутку уласка Сунца у знак Јарца, у истом се налазе и Јупитер, Сатурн и Плутон, што ће многима донети нове партнере, послове и идеје. Ево шта каже подзнак.

Depositphotos_3036395_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Прошла, 2019. година била је обележена неповољним аспектом Јупитера и Нептуна, па су многи од нас били жртве сопствених, али и туђих нереалних очекивања, великих планова и несмотрених обећања. Ова, 2020. година донела је свеопшту промену вибрације и то из неколико разлога који се суштински врте око једне планете − Сатурна.

Прочитајте још: Који је ваш омиљени број и коју поруку носи?

Окретање новог листа

Сатурн је врховни законодавац, онај који кажњава или награђује. Шта он нама ове године најављује? Како ће се одразити на нас астролошка слика у којој се у тренутку уласка Сунца у знак Јарца у истом се налазе и Јупитер, Сатурн и Плутон? И, најважније, какву нам годину солстициј најављује ако знамо да владар овог важног годишњег тренутка, Сатурн, у наредној календарској години напушта Јарца и одлази у Водолију...

Подзнак неким људима може да утиче на судбину више него знак.
Овна чека сребро на послу
Фото: Депозитфото

Свеопшта астролошка прогноза је већ објављена, а на личном нивоу зависи од тога где се у вашем наталном хороскопу одвија овај сабор планета. Астролошко поље у коме се све одвија најавиће не само општи тренд наредне године, већ и атмосферу којој ћете бити изложени.

Подзнак Ован − стиже пословна прилика, време када вам се отварају професионалне шансе, али и мења општи животни статус који може да се одрази и на брачни. Треба бити опрезан, јер промена статуса носи у себи реч „ослобађање”, па ово може бити и сигнал за прекид брака, пословног односа и важних уговора.

Подзнак Бик − сабор планета у вашем деветом пољу најављује прилике за надоградњу свог постојећег знања. Многи ће у овом периоду кренути на далеки пут. С друге стране, овај транзит доводи људе и прилике које стижу из далеког иностранства и даљине.

Подзнак Близанци − стиже подршка са свих страна. Повољан период за кредите, позајмице и све акције у којима је потребно активно учешће ортака, партнера и свих оних људи који могу да помогну особи да изведе своје намере. Међутим, уколико се натално у овом пољу налази нека осетљива планета или тачка, предстоје велики изазови због којих је потребно бити опрезан.

Ако вам је подзнак рак - честитамо!
Опрез од пријатеља
Фото: Депозитфото

Подзнак Рак − активира се поље партнерства. Многима је ово период током кога ће ући у брак. С друге стране, уколико сте већ у браку, ово је период уздигнућа, било да се ради о успеху који стиже кроз партнера, било да се ради о ослобађању од истог. Како год, срећа стиже променом вибрације у овом сегменту вашег живота.

Подзнак Лав − промена радног места, прилика за нови посао, подршка и корист од људи који су у иностранству. Повољно за рад и сарадњу са странцима. Опрез, сабор планета у пољу здравља, па ако се овде налази нека осетљива тачка која се активира неповољним аспектом према некој од наталних планета извесни су здравствени проблеми.

Подзнак Девица − активира се поље забаве, али и родитељства, креативности и идеја. То су позорнице на којима овим особама стижу промене и раст.

Вага као подзнак мења све - од дома и брачног партнера до комплетне породице!

Подзнак Вага − сабор планета активира све најважније животне сегменте. Динамика унутар породице и дома се мења. Многи ће у овом периоду променити место боравка или на неки начин решавати стамбено питање. Опрез, неповољни су аспекти из Јарца према подзнаку и пољу које описује брачног партнера, због тога су могуће промене породичне, брачне, али и статусне.

Подзнак Шкорпија − експанзија у комуникацији и у односима с браћом и сестрама. Наглашено поље саобраћаја, писане речи и изражавања, па је раст у овом сегменту известан. Идеално за објаву књиге, куповину аутомобила и сређивање папирологије. Истовремено, опрез у вези свега наведеног, уколико се у наталном хороскопу овде налази нешто неповољно.

Подзнак Стрелац − време је за реализацију свега онога што је било надохват руке протеклих годину дана, а што се на чудне начине изјаловило. Отварају се могућности за велике финансијске трансакције и улагања.

Рибе треба да очекују срећу кроз породицу.
Срећа је у љубави
Фото: Депозитфото

Подзнак Јарац − веома повољан период који се може одразити на сва животна поља. Планете из Јарца су обогаћене повољним аспектом с Ураном, па ово формира астролошку слику позитивних промена које животно трасирају једну сасвим нову животну путању са које више нема повратка уназад.

Подзнак Водолија − осим што овај период доноси прилику за далека путовања, можда и јаче утиче на духовни раст и време значајне самоспознаје. Могуће су блаже емотивне тегобе које, у ствари, особу наводе на припрему за путању која предстоји када се овај период заврши.

Подзнак Рибе − сабор планета у Јарцу доноси реализацију неких давних жеља и планова. Успех и срећа кроз пријатеље, нарочито оне који се налазе негде далеко.

Време љубави

У астрологији је појам љубави представљен Венером, јер она представља емоцију радости. Ипак, та радост нема своју тежину и дубину ако није поткрепљена Сатурном који представља стрпљење и одрицање. Да би Венера могла да се радује, потребна јој је додатна енергија која ће подржати Сатурна (стрпљење), а то је енергија Нептуна који представља милосрђе и опрост.

Љубав, стрпљење и милосрђе су смисао живота, а то су Венера, Сатурн и Нептун.

Венера, Сатурн и Нептун (љубав, стрпљење и милосрђе) у међусобном складу представљају божанску љубав којој сви тежимо. Али, да бисмо је потражили у другим људима, морамо кренути од себе. Није тешко преиспитати се какав однос имамо према околини. Почев од породице, партнера, пријатеља, комшија, колега...

Прочитајте још: "Болест ће доћи од ЖУТИХ, људи ће падати по улицама, страшна епидемија ће прогутати свет, а ЛЕК..."

Из таме нас изводе ред, рад, дисциплина, стрпљење, самоконтрола. Колико год да нам Сунце даје живот, толико без Сатурна не бисмо преживели, јер он нас учи да располажемо сопственим капацитетима. Уколико не поштујемо његове границе, губимо људске обрисе и као такви нестајемо.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas