· · Коментари: 0
АСТРО

Ваге возе бео, а Шкорпије ЦРНИ ауто. Шта купује ЛАВ?

Који аутомобил најбоље пристаје твом хороскопском знаку?

1618923910_car-3046424_1280.jpg

Ован

Он је независтан, вођа, предводник. Бира кола која су спортска, брза, по могућности црвене боје са којима може све лагано да заврши.

Прочитајте још: Четири ствари морате урадити док је Сунце у БИКУ, а прва је ЉУБАВ

Бик

Сигурност и хедонизам једнако је Бик. Воли да се опушта у зеленим пејзажима и да је са својом породицом, избор може да буде и караван.

Ован тражи практичан, Бик породични, Близанци мали, а Рак воли да наследи ауто.

Близанац

Лепршави, опушетни, енргични знак који воли промену.. Увек негде жури, или завшава 100 обавеза или се виђа са друштвом, ауто који њему значи је мали, енергичан и брз са којим може лако да се упаркира.

Рак

То је емотивни и породични знак. На првом месту му је сигурност. Веома често се код Рака породично вози стари наслеђени ауто попут "бубе" у перфектном стању.

Прочитајте још: Месечни хороскоп 1: ОВАН нека увуче рогове, Близанце ће издати вољена особа, а Девица нека закључа новчаник

Лав

Воли скупа и луксузна кола и да када их вози буде примећен. Он воли и живи луксуз. Зна да заради новце и увек ће купити озбиљан и скуп ауто. Избор ће увек бити Мерцедес.

Лав вози луксуз, Девица градски ауто, Вага бели и Шкорпија црни.

Девица

Воли практичан аутомобил за градску вожњу који не троши много. Подразумева се да ће бити савршено одржаван. Боја коју Девица воли је жута.

Вага

Пре свега је естета који, такође, воли скупа кола позантих брендова. Њему је ауто на неки начин завођење и воли исто као и Лав да буде примећен. Боја његовог аута би била бела.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Шкорпија

Мистика и свакако црн ауто или загасите боје са затамљеним стаклима. Уколико видите црни БМW знајте да је у њему Шкорпија!

Стрелац

Не држи га место, воли да путује. У кола не улаже многи, њему је то само превозно средство од тачке А до тачке Б. Њему је смо важно да ауто има велики пртљажник.

Стрелца баш брига док се котрља, Јарац воли металик кола, Водолија олдтајмер.

Јарац

Пословно скуп и елегантан ауто је његов избор. Кавлитетан, али не упадљив. Једноставног дизајна у сивој металик боји.

Водолија

Увек другачија од других, луда и независна. Не занима је марка аута већ само да се "котрља" Воли олдтајмере.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Рибе

Сањаре о мору и белом песку. Избор су велика дугачка кола. Ако се сећате олдтајмера реноа "корњача". - Рибу можемо замислити у таков аутомобилу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.