Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЦВЕЋЕ

ОВО је НЕУНИШТИВО цвеће које показује да је ваш врт ШАРМАНТАН

Веома је издржљив, лак за одржавање и тражи само мало сунца.

1596792573_dikinooko.jpg
Фото: А. М.
Oglas

Дикино око важи за неуништиву перену прелепих жутих цветова која улепшава вртове од маја до септембра.

Прочитајте још: О овом хотелу КОЛАЈУ ПРИЧЕ, сваки детаљ говори ЈЕДНО, а сада мами и СРБЕ (ФОТО)

Прочитајте још: АРОМАТИЧНО И ОПУШТАЈУЋЕ: 4 разлога зашто бисте требали увек да имате РУЗМАРИН при руци

Дикино око може да порасте скоро до метра, па је одличан избор за оивичавање стазе или да попуни неки ружан део баште. КАда се посеје може да врло брзо покрије велику површину врта. Одличан је за друштво и фантастично се комбинује са свим осталим цвећем.

Шармантно дикино око Фото: А. М.

Готово да му ништа не смета, а није ни избирљив приликом сађења. Међутим, неупоредиво више цветова даће уколико се посади на сунчаном месту. Мада, може да расте и у сенци, али не тако бујно.

Незаобилазан је део винтиџ вртова.

Када се посеје - требага заборавити. Обично га бирају баштовани који воле дивљи изглед врта, али је незаобилазан избор и винтиџ врта, јер ствара бајковит утисак уз дрвену клупу.

Прочитајте још: Тако је ЛЕПО напредовао, а онда је ПРОПАО! То значи да га нисте ИСПОШТОВАЛИ!

Иако се најчешће може видети са жутим латицама постоје и друге нијансе, а посебно је попуалрано дикино око са дупли цветовима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas