· · Коментари: 0
ПУН МЕСЕЦ

ПЛАВИ МЕСЕЦ се дешава изузетно РЕТКО, а овог пута је ПРЕБЛИЗУ УРАНА који је симбол ПРОМЕНА

Пун Месец у Бику 31. октобра изузетна је појава из неколико разлога. Прво, дешава се на Ноћ вештица. Ово је други пуни Месец у октобру. Плави месец је моћна појава.

1603447267_122236159_348590049534472_3577334661208128026_n.jpg
Фото: Пиксабеј

Шта још може да се догоди, а да се већ није догодило? Прво епидемија, онда су земљотреси, поплаве и урагани, берзе су уздрмане, а онда протести и рат. Дакле, шта још може да најави Плави месец?

Плави Месец ће 31. октобра бити веома близу Урана, а ова планета је симбол револуција, промена, протеста. Не само што би могао да се прошири талас промена, већ и да код многих људи то изазове страх, панику, анксиозност. Све ово не би било занимљиво да амерички иизбори за председника нису заказани за 3. новембар.

Прочитаје још: Решење ТАЈНЕ СТАРЕ 130 ГОДИНА! Одао га ДНЕВНИК: ЏЕК ТРБОСЕК је био Х. Х. Холмс, иначе рођак МЕГАН МАРКЛ

Крах на личном плану
Погледајте шта се дешава на 8 степени у вашем наталном хороскопу. То што се ту налази биће продрмано - добро или лоше.

Плави Месец је увек "Дан Д" попут раскршћа или тренутка када сви мроају да се суоче с истином. Главна звезда предстојећег догађаја на небу је Уран са којим ћемо имати посла до 2026. године. Уран је синоним за економију, па на глобалном плану треа очекивати крах берзе, промене у банкарском систему или финанасијском монополу.

Плави Месец је увек Дан Д који доноси драматичне финансијске промене.

Наредне две недеље (до Младог Месеца 15. новембра) ће бити под рушилачким набојем, јер ће квадрат Сатурна и ретроградног Меркура изазивати незадовољства, неспрозуме, фрустрацију... Тачније, Меркур не креће и тачно сутрадан од америчких избора креће директно.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Астролози кажу да је још мало времена остало и да ће свет изгледати другачије Фото: Пиксабеј

Због конјукције пуног Месеца са Ураном многи ће бити напети, несигурни, нервозни. Долазиће до исхитрених реакција, несрећа, али тако је увек пред велике промене. Дакле, читав овај период треба посматрати као прилику за нешто ново, јер ће многи схватити да више немају шта да изгубе и почеће да виде потпуно нову страну свог живота.

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Анонимуси
Светски астролози очекују да ће се десити велики шок, попут краха берзе. Многи претпостављају да ће слом изазвати неко из сенке, можда "Анонимуси".

Изузетно је важно у овом периоду бити стрпљив, пажљив и одмерен. Све три пута мерите, пре него што исечете. Питајте за савет, укрштајте мишљења.

Звезда Хамал доноси насиље, фрустрацију, зло.

Пун Месец 31. октобра у знаку Бика поравнаће се са најсјајнијом звездом у сазвежђу Овна. Ова непокретна звезда Хамал, такође, изазива насиље, грубост, злочин. Значи, Пун Месец у конјукцији са Ураном доноси нагле и неочекиване промене, а звезда Хамал томе даје агресиван утицај.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Будите стрпљиви, јер до средине новембра траје притисак на Месец који врши велика тројка: Јупитер, Сатурн и Плутон. Смирите нервозу, умирите фрустрацију, бес замените креативним радом. Јер, ово је веома узнемирујући период који може да остави велике последице на друштвеном и личном плану.

Следеће године улазимо у еру Водолије.

Колико год ситуација не небу изгледала забрињавајуће треба знати да ће следеће 2021. године исцељујући Јупитер транзитирати кроз Водолију. Да би стигли до "времена Водолије" мораћемо да преживимо ејомску олују 31. октобра. Добра вест је да Уран одлобађа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.