Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНО

Како је то кад се распадаш у неподношљивим боловима... ПОТРЕСНИ ДЕТАЉИ из живота Исидоре Бјелице

Списатељица није крила кроз какве муке је пролазила последњих година

1596710602_isidora.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Б92
Oglas

Исидора Бјелица преминула је јуче у 52. години, након дуге борбе са раком јајника. Иако је отворено говорила о својој болести, никада није показивала заправо колико јој је тешко.

Прочитајте још: Ово су СИМПТОМИ опаке болести због које је преминула ИСИДОРА БЈЕЛИЦА: "ТИХИ УБИЦА" - кад га приметите буде КАСНО

Болове које је трпела били су несносни, а једном је чак јавно причала како се залаже за еутаназију људи:

- Врло занимљиво, јако смо самилосни према куцама, мацама, коњима што је диван израз љубави, али зато човеку не могу да се олакшају најстрашније муке када је јасно да је крај - рекла је својевремено Иси напомињујући крз које болове пролази и да то не би пожелела ни највећем непријатељу: 

 

- Не бих пожелела тим екстремистима да доживе или виде како је то кад се распадаш у неподношљивим боловима, када си постао биће без иједне људске особине јер си само чиста бол, остаци човека које се распадају у најстрашнијим мукама и кад је јасно да нема шансе да ти буде боље већ је то агонија која траје

- Еутаназија треба да буде право избора сваког човека као што су право картице за даваоце органа - па ко због својих убеђења не би да спаси нечији живот ок - његова морална одлука - али морамо да имамо право на милост као куце, маце и коњи. Еутаназија мора бити право избора - па ови противници нека буду милостиви према љубимцима, а себе слободно нек изложе најјезивијим мукама распадања и најмонструозникег болног краја! - јавно је говорила тада о својим ставовима и залагањима.

Прочитајте још:  "Организуј неку журку у белом, нисам ти ја за тугу...": Ово је ПОСЛЕДЊА ЖЕЉА Исидоре Бјелице (ФОТО)

Такође, списатељица је открила и да је неколико пута била преварена: - Много пута сам искусила превару у љубави, пријатељску, а о материјалној превари да и не говоримо. Али, то је све живот. Све дође и прође. Човек не треба да губи веру, јер ће увек бити неког ко ће да вас воли и да вас превари - открила је Исидора.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За све нас је јако тешко да прихватимо да је увредљивост само наличје нашег ега- али ко то разреши престао је и да се вређа и да због тога пати - јер душа само зна воли- а его се вређа - СВ Серафим Саровски објашњава да је већи подвиг кад се неко не вређа -него кад пређе хиљаде км до неког храма - каква дивна порука да изађемо из реактивности ега у чисту Христову љубав - из форме -у суштину - из пригодног у суштаствено - из обичајног у метафизичко - иначе предивни зид од цвећа су за моју радионицу направили @нк_муродифиори @бгонлине.рс

А пост схаред бy Исидора Бјелица (@исидорабјелицапајкиц) он

Комеморација и сахрана познате списатељице, биће накнадно објављена.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas