· · Коментари: 0
ТУГА

"Сваке вечери ЈЕЦАО ми је у наручју": Робину Вилијамсу дали ПОГРЕШНУ ДИЈГНОЗУ, на обдукцији сазнали праву истину!

Један од највећих холивудских глумаца и комичара није причао о својим проблемима

1595491701_robin-vilijams.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / Ролф Граце

Робин Вилијамс, увек је био спреман за смех и забаву, а годину дана пре него што ће себи одузети живот, проживљавао је прави пакао, јер му је успостављена погрешна дијагноза.

Прочитајте још: Милош Биковић прозвао Слободу Мићаловић: "Бобо, прасе је професионалније од тебе (ВИДЕО)

У новој биографији “Робин” аутора Дејва Ицкофа, откривени су до сада непознати детаљи. Нико није знао да се глумац суочио са страшним здравственим проблемима, као и да су му лекари погрешно дијагностификовали Паркинсонову болест.  Тек током обдукције дошло је до сазнања да заправо болује од деменције, ретког облика дегенеративне болести.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ит'с Фридаy 😃 Цоммент yоур фаворите даy оф тхе wеек 😎

А пост схаред бy Робин Wиллиамс (@робинwиллиамс) он

 

Није био свестан да се бори са неизлечивом болести мозга

Робин је био потпуно несвестан да се бори с неизлечивом болести мозга која је имала разоран утицај на његово тело. Током снимања филма "Ноћ у музеју: Тајна гробнице" у Ванкуверу 2014. године глумац је имао проблема с памћењем текста. Патио је од киселине у желуцу, несанице, слабе пробаве, губитка мириса и имао је потешкоће са мокрењем.

Његова шминкерка и колегиница Чери Минс, открила је како се Робин осећао последњих дана. Она му је предложила да се врати станд-уп комедији како би си подигао самопоуздање, али он је то одбио.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"И до воицес"... 😂 И мисс хим 😭 💔

А пост схаред бy Робин Wиллиамс (@робинwиллиамс) он

- На крају свакога дана јецао ми је у наручју. Било је грозно. Грозно. Само је плакао и рекао ми да више не зна да буде смешан - рекла је Чери за Неw Yорк Пост.

Сузан Шнајдер, трећа супруга славног комичара, 2016. године написала је чланак за медицински магазин, а наслов је гласио "Терориста у мозгу мога супруга".

Прочитајте још: Џенифер Лопез и Бен Афлек ухваћени у Хемптонсима у најслађем издању, а прича се да имају лепе вести! (ФОТО/ВИДЕО)

 

- Робин се све више умарао. Маска болесника с Паркинсоновом болести била је увек присутна, а глас му је ослабио. Премор леве руке сада је био непрекидан и имао је лагано дрхтање. Мрзео је што у разговорима није могао да пронађе речи које је желео. Имао је грозне несанице. Почео је да има проблема с визуелним и просторним способностима, није могао да процени удаљености и дубине. Његов губитак основног расуђивања само је погоршао све - написала је Сузан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.