Oglas
· · Komentari: 0
SMEŠNO

Miloš Biković prozvao Slobodu Mićalović: "Bobo, prase je profesionalnije od tebe (VIDEO)

Miloš Biković i Sloboda Mićalović zajendo snimaju novi film

1625503951_sloboda-bikovic.jpg
Foto: Ilustracija Ata/printscreen RTS
Oglas

Snimanja fimova i serija našim glumcima uvek je veoma zanimljivo, posebno kada je ekipa fenomenalna.

Pročitajte još: Severina i Igor Kojić potvrdili razvod? Ovaj potez je dokaz (FOTO)

Miloš Biković i Sloboda Mićalović zajedno će se naći na velikom platnu u film "Budi Bog s nama". Da im je veoma zabavno, govori i snimak koji je Miloš Biković postavio na društvenoj mreži Instagram.

Naime, tokom jedne scene reditelj je pozvao Slobodu Mićalović da se brati sa pauze, kako bi nastavila da snima scenu. Međutim, to je malo potrajalo pa je Biković odlučio da se našali sa njom, uz opasku da je i prase profesionalnije od nje.

"Bobo, prase je profesionalnije od tebe"

- Bobo, ako čuješ ovaj zvuk, to znači da je prase profesionalnije od tebe i već je na setu - rekao je mladi glumac, a onda se pojavila i Sloboda, pa su svi prasnuli u smeh.

- Tako mi reci, već sam brža - odgovorila je ona, a Biković je rekao:

- Prase je ovde već 10 minuta i već mu je neprijatno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Nakon što je Miloš ovaj šaljivi snimak postavio na Instagram uz opis: - Pozvali su Bobu i prase na set istovremeno. Prase je stiglo prvo - ni sama glumica nije mogla, a da ne prokomentariše:

Izvinjavam se kolegama, kao i koleginici - napisala je Sloba, uz emotikon praseta.

- Lako je sad da se izvinjavaš, prase se treslo od šoka. Kaže da si mu bila uzor, da je zbog tebe upisalo glumu, a ti tako opuštena na snimanju… Jedva sam ga ubedio da nastavi da snima - napisao je Miloš.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas