Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНО

ПОТРЕСНО: Овако су се глумци из серије "Луд, збуњен, нормалан" опростили од Мустафе Надаревића (ФОТО)

Бројне колеге се опраштају од легендарног глумца

1606060643_izet.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Ал Јазеера Балканс
Oglas

Мустафа Надаревић, преминуо је данас у 77. години, а његове бројне колеге из серије "Луд, збуњен, нормалан", опраштају се од свог колеге путем друштвених мрежа.

Прочитајте још: Ево поред кога ће почивати Иван Бекјарев

Први се опростио Моамер Касумовић, који у серији Луд, збуњен, нормалан глуми Дамира Фазлиновића.

- Збогом драги мој Муице - написао је кратко.

- Данас у 12 сати на бољи свет преселио је велики човек и глумац. Мој узор и мој брат. Мој глумачки алтер его Мустафа Надаревић. Пре скоро 40 година радили смо први пут у филму "Отац на службеном путу", Емира Кустурице. Касније ћемо радити још неколико филмова. Свакако је филм Пјера Жалице Код амиџе Идриза најзначајнији после Оца. Радили смо у Словенији, Хрватској, Македонији, каква је то глумачка величина била... Радили смо 12 година култну серију Луд збуњен нормалан и роман се може написати са тог сета који је трајао толико година.

- Особни тријумф талента, Мујица је доживио у свом матичном театру ХНК у Загребу. Његови Глембајеви, Сирано де Бержерак, Гогољеви и Чеховљеви јунаци били су врх, големи врх глумачког посла. О Боже, како ми је тешко. Мујо мој драги, фалићеш ми бескрајно. Фалићеш и свима онима који су те поштовали и волели. Молим Узвишеног Господара свих светова да ти подари лепи Џеннет и тим Џеннетом вечно ходио. Одавно сам те закључао у срце и кључ бацио јер ми никад више није требао. Путуј добри човече, Мустафа Надаревићу и одмори се брацо мој", поручио је Емир Хаџихафизбеговић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas