· · Komentari: 0
TUŽNO

POTRESNO: Ovako su se glumci iz serije "Lud, zbunjen, normalan" oprostili od Mustafe Nadarevića (FOTO)

Brojne kolege se opraštaju od legendarnog glumca

1606060643_izet.jpg
Foto: YouTube printscreen /Al Jazeera Balkans

Mustafa Nadarević, preminuo je danas u 77. godini, a njegove brojne kolege iz serije "Lud, zbunjen, normalan", opraštaju se od svog kolege putem društvenih mreža.

Pročitajte još: Evo pored koga će počivati Ivan Bekjarev

Prvi se oprostio Moamer Kasumović, koji u seriji Lud, zbunjen, normalan glumi Damira Fazlinovića.

- Zbogom dragi moj Muice - napisao je kratko.

- Danas u 12 sati na bolji svet preselio je veliki čovek i glumac. Moj uzor i moj brat. Moj glumački alter ego Mustafa Nadarević. Pre skoro 40 godina radili smo prvi put u filmu "Otac na službenom putu", Emira Kusturice. Kasnije ćemo raditi još nekoliko filmova. Svakako je film Pjera Žalice Kod amidže Idriza najznačajniji posle Oca. Radili smo u Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, kakva je to glumačka veličina bila... Radili smo 12 godina kultnu seriju Lud zbunjen normalan i roman se može napisati sa tog seta koji je trajao toliko godina.

- Osobni trijumf talenta, Mujica je doživio u svom matičnom teatru HNK u Zagrebu. Njegovi Glembajevi, Sirano de Beržerak, Gogoljevi i Čehovljevi junaci bili su vrh, golemi vrh glumačkog posla. O Bože, kako mi je teško. Mujo moj dragi, falićeš mi beskrajno. Falićeš i svima onima koji su te poštovali i voleli. Molim Uzvišenog Gospodara svih svetova da ti podari lepi Džennet i tim Džennetom večno hodio. Odavno sam te zaključao u srce i ključ bacio jer mi nikad više nije trebao. Putuj dobri čoveče, Mustafa Nadareviću i odmori se braco moj", poručio je Emir Hadžihafizbegović.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.