· · Коментари: 0
ПОВЕРЕЊЕ

ПОВЕРЕЊЕ ЈЕ ВАЖНО: Да ли сте некад ТАЈНО узели телефон вољене особе у руке?

Поверење се сматра основом сваке љубавне везе.

1601384199_Depositphotos_237511584_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Ако оно недостаје не може да буде ни стабилног односа између двоје људи. Класичан пример неповерења је листање порука на телефону или емаил-ова вољене особе. Међутим, да ли је понекад оправдано узимање телефона партнера у руке, без његовог знања?

Вероватно ћете помислити да би такво понашање могло означити крај љубавне везе. Али најновија истраживања показују да више од половине особа које су у срећној вези (па чак и браку) с времена на време прелиста поруке на телефону свог вољеног. Такође те исте особе признају да њихова намера није утврђивање неверста или било шта слично, већ једноставно радозналост. Осим тога оне саме кажу како сасвим реално очекују да и њихов партнер ради исто.

Прочитајте још: Одговор је у ПОГЛЕДУ: Да ли ћете остати ПРИЈАТЕЉИ или ПОСТОЈИ НЕШТО ВИШЕ

Изненадиће вас и чињеница да су мушкарци они који више “њушкају” по телеофнима својих лепших половина. Обично бирају време када је девојка у купатилу или када заспе ноћу, да на миру прегледају њене конверзације са другим људима. И мада они не траже доказе да се особа дописује са другим мушкарцима и самим тим угрожава њихову везу, знатижеља попут ове може, тврде стручни психолози, заиста да пољуља једну везу, ако буде откривена.

ШТА ВАС МОЖЕ НАВЕСТИ ДА “ЊУШКАТЕ” ПО ЊЕГОВОМ ТЕЛЕФОНУ?

Фото: Депозит

Пре свега, ако сте већ једном доживели неверство, увек ће у вама постојати тај мали црв сумње. Ако вас је бивши партнер варао, требаће много труда и времена да научите како неком поново у потпуности да верујете. Што је сасвим разумљиво. С друге страном овом активношћу се баве особе које имају ниско самопоуздање. Ако партнер на пример има добар део женских пријатеља или згодне колегинице на послу за које знате, врло је вероватно да ћете хтети да откријете како са њима комуницира.

Прочитајте још: НАЈГОРЕ је "романтично неверство", али "споразумно" је прави УЖАС!

КАКО ОДОЛЕТИ ИСКУШЕЊУ?

Наиме, ако некад дођете у прилику да прочитате поруке свог вољеног, прво што треба себи да поставите је питање – зашто то радим? Да ли постоји разлог да сумњате у своју вољену особу?

Ако постоји, то се свакако не решава читањем његових порука са другим људима. Комуникација је најважнија, јер она доводи до пораста поверења међу партнерима. Најгоре што може да вам се догоди је да погрешно протумачите поруке које сте прочитали и да изазовете свађу па чак и раскид због непромишљености.

Прочитајте још: ЖЕНЕ и МУШКАРЦИ дали исти одговор на питање шта их ПРИВЛАЧИ КОД СУПРОТНОГ ПОЛА: Одговор је изненађујућ

Имајте на уму, ако неко не заслужује ваше поверење, онда са том особом и не треба да будете у вези.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.