· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Познати глумац се присетио заједничког тренутка са Миром Фурлан: "Била је као девојчица"

Колеге су веома тешко примили вест о смрти Мире Фурлан

1611416956_New-Project.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Слободан Ћустић, гостујући у једној емисији присетио се тренутака са Миром Фурлан, а један му је остао у посебном сећању.

Прочитајте још: "Било јој је важно само то да публика буде срећна": Амерички сценариста објавио потресно писмо у којем је открио детаље из Мириног живота

- Ја је памтим по мом једном од два најдража филма, први је "Кудуз", а други је "Ђука Беговић" који се снимао у Хрватској 1991. године. Познавали смо се и пре, али нисмо радили, то ми је било баш онако жао, али... Она је била фантастична глумица, фантастична жена, човек, била је увек разграбљена, играла је углавном у најбољим филмовима, најбољим пројектима... И онда сам ја требао да играм Ђуку Беговића и Мира Фурлан је требало да ми игра мајку. Ми смо ту негде, 3-4 године разлике, и ја питам редитеља:"Како то мислиш, она, прелепа жена, игра моју мајку?". Кажу ми:"Тебе ћемо мало да подмладимо, њу ћемо мало постарати и све ће бити у реду" - рекао је глумац, а онда се присетио и њихових заједничних сцена које су снимили у Славонији:

- Тај дан, то дружење са Миром... Била је као девојчица. Не могу да издвојим ниједну њену улогу, јер све што је одиграла то је школски пример брилијантно одигране улоге. Била би неправда издвојити било коју њену улогу. Та дама, кад изговори реч пред камером, то је то... Нема глуме, него једноставно нешто чаробно. Кад сам чуо да је преминула, ја сам цео дан био у страшном минусу и само се сећам те жетве у Славонији, док смо снимали филм - рекао је Слободан Ћустић у Јутарњем програму на телевизији Пинк.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.