Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
опрез

Предмети који никако не треба да се нађу у купатилу: Разлози су бројни

Шта треба одмах да порменимо?

1608389934_Depositphotos_79175202_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Многе ствари које свакодневно корситмо држимо у купатилу, а да не знамо да им тамо није место. Влажно окружење утицаће негативно на многе предмете које користимо.

Ови предмети чине више штете него користи ако их држимо у купатилу.

Четкице за шминкање

Важно је редовно чистити четке како се на њима не би накупљале бактерије. Свакако колико год их чистили не треба их држати у купатилу, потребно је неко потпуно суво место. Топао и влажан ваздух подстиче буђ и бактерије да се шире по њима. А онда ће то завршити на кожи.

Прочитајте још: Недостатак простора у ФРИЖИДЕРУ решите уз помоћ једноставног трика

Парфеми

Чување парфеме у купатилу може да уништи њихову молекуларну структуру и проурроковатт киселост. Тако да га је најбоље чувати ван купатила.

Креме за лице

Када крема није добро затворена влажни ваздух у купатилу подстиче раст бактерија које ће касниеј узроковати акне.

Накит

Купатло није никако место за чување накита, па ни онда када га брзо скинете пре туширања и касније склоните. Тако брже оксидира, а као резултат јавља се изгубљени сјај и брзо тамњење.

Прочитајте још: НЕВЕРОВАТАН ТРИК: Са само једним састојком судопера ће заблистати за 5 минута

Четкице за зубе

Када пустите воду на wц шољи бактерије се шире много даље, па могу доћи до ваше четкице уколико није склоњена у ормрић. Четкице обавезно чувајте на потпуно сувом месту.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas