Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕБУС

Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

Становници Соломонских острва редовно виђају светло за које верују да су НЛО летелице.

1614877992_Solomon.PNG
Фото: Youtube/ screenshot HISTORY
Oglas

Становници Соломонових острва, који се налазе у Тихом океану близу Нове Гвинеје, дуги низ година су сведоци присуства НЛО, а све се одиграва у близини бродске олупине из Другог светског рата. НЛО летелица се појави и изрони из океана, а онда нестане у правцу оближњег језера.

Прочитајте још: Научници немају одговор зашто се камене ЛОПТЕ појављују широм света, а најближа је 200 километара од Београда

Мајк Бара Фото: Youtube/ screenshot  HISTORY

- Људи причају да виђају светлост која се појављује на дну Тихог океана, али и како израња или се стрмогљављује у дубине воде - каже Мајк Бара, аутор књиге "Избор".

Светло се појави у води, излети или се суноврати поново у океан!

Читава област је геолошки веома занимљива. Наиме, вегетација је бујна, острва краси лепо језеро, али и вулкан. Очевици тврде да управо у том правцу нестају НЛО објекти које виђају.

- Тврде да виде светлост, која када изрони може да стоји у ваздуху у месту, а онда нестане - каже Бара.

Тим Шварц Фото: Youtube/ screenshot  HISTORY

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

Рибари су најчешћи сведоци ове појаве. Они тврде да, када се појави светлост, осећају невероватну врућину коју исијава.

Не само што виде светло, већ су и људи нестајали.

- Постоји много сведочанства локалног становништва, али су забележене и отмице. чак и људи који су потпуно нестали и никада их више нико није видео - каже Тим Шварц, уредник часописа "Завере".

У Гвадалканалу су некада живели џиноци!

Наравно, готово је немогуће не повезати ову појаву са легендама о гигантима који су некада живели на Соломоновим острвима. Постоје и бројне фотографије које "доказују" да су овде сахрањене огромни скелети са лобањама.

Језиво чудовиште Адаро је падало са неба

Ови гиганти су познати као "џинови Гвадалканала", а то је и дало основа "истраживачима древних ванземаљаца" да поверују да се овде налази НЛО база.

Прочитаје још: Трећи рајх је слао експедиције на Тибет, а шокираћете се када видите шта је СС чувао у овој библиотеци

Дакле, ови теоретичари сматрају да одговор на енигму о светлу и џиновима треба решити истраживањем легенди. Легенда о створењу адаро је управо један од "кључева". Адаро долази са Сунца када се појави дуга на небу. То је пола риба пола човек који изгледа застрашујуће и увек долази са неба.

Туа Туа је прича о створењима коју многи људи Гвадалканала причају. Реч је о људима који узимају различите облике. Међутим, ова чудна бића нису приче за децу већ легенде које препричавају одрасли. То је основ идеје ових "теоретичара" да поверују да су смишљене са идејом како би отерале знатижељнике од НЛО базе која се овде налази.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

- Соломонова острва су место невероватне енергије, а чињеница је и да лава израња не само из вулкана већ и мора. Дакле, то је вероватно основ приче о светлу и НЛО летелицама, али отвара и питања да ли је то савршено место на којем се може добити потребна енергија - закључује Шварц.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas