· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Скочио је на мене и почео да режи, то је био ВУКОДЛАК: У Лондону је виђен два пута!

Створење са главом немачког овчара које хода на две ноге наводно напада људе на гробљу Камбервел у јужном делу британске престонице.

1606843248_vukodlakDepo.png
Фото: Депозитфото

Како извештава британски "Дејли стар", вукодлаци постоје у Енглеској. Конкретно, на гробљу Камбервел у јужном Лондону, које датира из 1850-тих, пријављено је да је звер описана као пола човек - пола вук двапут виђена у размаку од осам година.

Прочитајте још: Да ли је НЕФЕРТИТИ ПРЕВАРА СТОЛЕЋА? Пет непорецивих ДОКАЗА то тврди!

"Вукодлак из Камбервела" фасцинирао је 44-годишњег Лондонца Ендија Мекграта, истраживача криптида (створења чије постојање није доказано, попут јетија или чудовишта из Лох Неса), који је дошао од застрашујућих прича о сусретима са овим бићем из 1996. и 2004. године.

Биће га је напало и поштедело зато што...
Енди Фото: Треће око

- Деветог октобра 1996. човек је одлучио да пречицом прође кроз старо гробље Камбервел, да би уштедео на времену, када га је нешто необично јако зграбило за руку и срушило на земљу - почиње причу Енди.

Видео је велико створење, са тамним крзном и главом попут немачког овчара, како га гледа, слинавећи и режећи и њушкајући. Звер је одјурила! Верује да је поштеђен зато што пати од болести коју пси могу да нањуше, и мисли да га је вероватно због тога створење оставило на миру.

Напао је после неколико година опет!

Једне летње ноћи годинама касније, неидентификована звер престрашила је двојицу пешака који су ходали улицом паралелном са гробљем.

Прочитајте још: Био је ОМИЉЕН СРПСКИ ВЛАДАР: Деспот Стефан је СПАВАО ОКОВАН и ноћу ШЕТАО по селу, а разлог се и данас ПРЕПРИЧАВА (ФОТО)

- Чули смо тихо режање. Тада се велико дрво у углу гробља невероватно тресло, као да га нешто стварно моћно тресе свом снагом. Дрво је изгледало као да му је корење скоро сасвим ишчупано.Пријатељ и ја смо "дали петама ветра" и трчали смо што смо брже могли! Осећали смо ужас - каже сведок.

Превише је сведока да не бих веровао!

Енди Мекграт је загрижени истраживач криптида, али ипак тврди да за већину оваквих и сличних "виђења" постоји рационално објашњење. Ипак, не одбацује могућност да вукодлак постоји.

- Савремена виђења човека-вука или вукодлака су ми били смешни, али сам истовремено веровао у могуће постојање Неси и Бигфута. Делује ми биолошки невероватно постајања двоножног човека-вука. Као бајка измишљена за плашење деце у средњем веку, да би се држала даље од шуме- каже Енди.

Прочитајте још: Када је ПУТИН сео на ОВУ СТОЛИЦУ сви су знали да ће бити први човек РУСИЈЕ (ФОТО)

Ипак, каже да је након дугогодишњег истраживања овог феномена, био сам фасциниран огромним бројем очевидаца који тврде да су се сусрели са овим двоножним створењем налик вуку у модерној ери.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.