· · Коментари: 0
ТУГА

Скочио је у воду како би спасио децу, отворио је очи само да види јесу ли добро: "Тата се насмешио, а онда је умро"

Једанаестогодишња девојчица, доживела је трагичан тренутак, када је последњи пут видела свог оца, који се борио да провери да ли су му деца на сигурном, да би потом умро

1620291693_Depositphotos_87711034_s-2019.jpg
Фото: Деспоситос

Лорен Стивенс, описала је трагичан тренутак, како се њен отац последњи пут насмешио пре смрти, спашавајући своју децу од дављења.

Прочитајте још: Пронађена плоча са авиона Амелије Ерхарт, али не тамо где је нестала!

Лорен је посматрала, како њен отац спашава у Балтимор мору, браћу и сестре које су се у том тренутку налазили у води, када је наишла јака струја и почела да их носи. 36 годишњи отац, успео је да спасе своју децу, али је на крају и сам остао да лежи у води.

Фото: Деспоситос

Мајка девојчице, позвала је спасиоце, како би помогли њеном оцу, али је он већ тада изгледао мртво.  Успели су да га извуку на обалу, а он је у том тренутку последњи пут отворио очи, погледао да ли су деца на сигурном, насмешио се и издахнуо.

- Тата је отворио очи, погледао је према мени, Џошу, Лацеји и Џеку, који су  успели да изађу из воде и насмешио нам се. У следећој секунди, он се поново онесвестио. Спасиоци су га положили на песак и дали му ЦПР. Никада више није отворио очи. Мислим да је тата последњи пут употребио снагу да отвори очи и насмеши нам се. Кад је видио да смо сви у реду, знао је да може се опустити и умрети срећно- -  рекла је Лаурен за британски "Сун".

Породица је уживала на плажи, када су Лацеја и Џек отишли 100 м од водене ивице на својој новој дасци, за само неколико секунди јачина струје их је одвукла под воду. Мама Лаура се у то време враћала кући у Телфорду и постављала је питање зашто није било знакова упозорења о јакој струји. Она је рекла да дугује Џонатану "све" за то што је дао свој живот да би спасио децу.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.