Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРАВОСЛАВЉЕ

ШОК на естради! Ана Николић ПРЕДВИДЕЛА избор новог патријарха, а подржале су га и ове познате личности (ФОТО)

Српска православна црква данас је добила новог патријарха, Порфирија.

1613675583_porfirije_peric_0.jpg
Фото: СПЦ
Oglas

После смрти патријарха Иринеја, Српска православна црква данас је добила новог патријарха Порфирија који је изабран на СаборУ СПЦ који је одржан у Храму Светог Саве.

Митрополит загребачко-љубљански Порфирије као поглавар Српске цркве дочекан је са одушевљењем шире јавности, али и бројних познатих личности. Ипак, испред свих, једна певачица предвидела је његов избор пре него што је и почео сами Сабор СПЦ.

Прочитајте још: Ивана Величков се два пута ПОРОДИЛА сама код куће: Сада помаже другим женама да се ослободе СТРАХА

- Нека буде сто бити мора...нека буде воља божија...али ја верујем овим очима....и његовим речима ....и делима....А дала сам себи за право да се изјашњавам јавно о овој теми јер је то део мог живота, одрастања....поред деке свештеника....и породице која је свештеничка. Толико беседа и говора његових слушах.... Ово је духовник пре свега...а лично мислим да нам управо треба ДУХОВНИК...Данас више него икада...18.02 2021. Ето...ја се усудих да казжем своје жеље и мишљење...БАШ ЈА...НАЈГРЕШНИЈА.... - написала је рано јутрос Ана Николић на свом Инстаграму и поделила слику тада само метрополита Порфирија.

Осим Ане Николић, популарна пвачица Сека Алексић која је иначе велики верник и поштовалац православне вере, одушевљено ј прихватила новог патријарха и његову фотографију поделила на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: Бритни Спирс шаље шифроване поруке преко друштвене игре? (ФОТО)


Фото: InstagramScreenShot/seka_aleksic

Прочитајте још: Седма година брака НИЈЕ КРИЗНА, али ова јесте!

И друге познате личности из света културе, политике и естраде делењем фотографије новог патријарха исказали су своје задовољство. Међу њима су и гардоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, велики француски хуманиста Арно Гујон и бројне друге личности.

Прочитајте још: Скакавац уместо ћевапа (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas