Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕКОРАЦИЈА

Спашавају зид, шире собу, улепшавају атмосферу! ТАПЕТЕ ће се 2021. користити на ОВАЈ начин

Често се дешава да је један зид у стану проблематичан - нераван или често бушен ексерима. Ево решења!

1609328363_Depositphotos_35196953_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Нераван зид не вреди малтерисати и кречити, једини спас је у тапетама. Уосталом, тапете се више не користе за читаву собу као некада.

Прочитајте још: Решите се отпадака! Ево које ствари морате ИЗБАЦИТИ ИЗ КУЋЕ до уласка у НОВУ ГОДИНУ

Фото: Instagram/ screenshot bemine_angel

Некада се такав зид лепио такозваним "фототапетом", али то више није случај. Наиме, на зид се не лепи огромна фотографија, већ дезен који има функцију.

Тапете шире и издужују мале собе...

Низак плафон се, рецимо, решава тапетама са усправним линијама. Такође, соба може да добију дужину и ширину са попречним линијама на једном зиду.

Савршене су за дечију собу, јер прикривају проблеме са шарањем.

Једноставна дечија соба ће са цветним тапетама на једном зиду добити потпуно другачију атмосферу. Идеалан избор са зид у соби девојчице која воли принцезе је грана цвета трећње, а за дечака палмино лишће или морнарска тема.

Кутак Фото: Пиксабеј

Деца су склона да шарају по зиду или лепе сличице и постере, а овакав зид покривен тапетама ће прекрити све проблеме ове врсте.

Вратио се тренд уклапања тапета са украсним јастуцима

У дневној соби један зид залепљен тапетама визуелно одваја делове у којима стоји телевизор од оног у којем се налази сточић, фотеља и библиотека. Све је популарније користити исти дезен за тапете на једном зиду и украсне јастучиће

Прочитајте још: Волите ЈАКЕ БОЈЕ, али ОВА ГРЕШКА у уређењу дома може да направи ХАОС

Тапете у спаваћој соби на зиду где се налази узглавње брачног кревета могу потпуно да промене атмосфере у том делу стана и дају дози елеганције.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas