· · Komentari: 0
DEKORACIJA

Spašavaju zid, šire sobu, ulepšavaju atmosferu! TAPETE će se 2021. koristiti na OVAJ način

Često se dešava da je jedan zid u stanu problematičan - neravan ili često bušen ekserima. Evo rešenja!

1609328363_Depositphotos_35196953_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Neravan zid ne vredi malterisati i krečiti, jedini spas je u tapetama. Uostalom, tapete se više ne koriste za čitavu sobu kao nekada.

Pročitajte još: Rešite se otpadaka! Evo koje stvari morate IZBACITI IZ KUĆE do ulaska u NOVU GODINU

Foto: Instagram/ screenshot bemine_angel

Nekada se takav zid lepio takozvanim "fototapetom", ali to više nije slučaj. Naime, na zid se ne lepi ogromna fotografija, već dezen koji ima funkciju.

Tapete šire i izdužuju male sobe...

Nizak plafon se, recimo, rešava tapetama sa uspravnim linijama. Takođe, soba može da dobiju dužinu i širinu sa poprečnim linijama na jednom zidu.

Savršene su za dečiju sobu, jer prikrivaju probleme sa šaranjem.

Jednostavna dečija soba će sa cvetnim tapetama na jednom zidu dobiti potpuno drugačiju atmosferu. Idealan izbor sa zid u sobi devojčice koja voli princeze je grana cveta trećnje, a za dečaka palmino lišće ili mornarska tema.

Kutak Foto: Piksabej

Deca su sklona da šaraju po zidu ili lepe sličice i postere, a ovakav zid pokriven tapetama će prekriti sve probleme ove vrste.

Vratio se trend uklapanja tapeta sa ukrasnim jastucima

U dnevnoj sobi jedan zid zalepljen tapetama vizuelno odvaja delove u kojima stoji televizor od onog u kojem se nalazi stočić, fotelja i biblioteka. Sve je popularnije koristiti isti dezen za tapete na jednom zidu i ukrasne jastučiće

Pročitajte još: Volite JAKE BOJE, ali OVA GREŠKA u uređenju doma može da napravi HAOS

Tapete u spavaćoj sobi na zidu gde se nalazi uzglavnje bračnog kreveta mogu potpuno da promene atmosfere u tom delu stana i daju dozi elegancije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.