Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
везе

Шта након РАСКИДА? Треба да пратимо 5 облика понашања

Без обзира да ли сте коначно стекли храброст да раскинете са неким ко није за вас или је неко за ког сте веровали да вас искрено воли, покупио своје ствари и отишао из вашег живота, тешко је прихватити чињеницу да се раскид заиста догодио.

1617639102_Depositphotos_177048406_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Тешко је пустити особу, која вам је до јуче лежала на крилу и упућивала вам нежне речи. Колико год себи говорили након раскида да сте превазишли дату ситуацију, истина је да је врло тешко ослободити се размишљања о њој и проналажења изговора зашто то чините. Добра вест је та да стручњаци тврде да постоји сигуран начин да завршите једном заувек у својој глави и срцу са бившим.

Прочитајте још: Битан је облик, одстојање, па чак и боја: Да ли знате да лице мушкарца открива тајну?

Правило "без контакта" је најефикасније

Ово правило је прво и основно ког треба да се придржавате ако желите да заборавите бившег. Без контакта значи управо то: без звања, слања порука, проверавања његових активности на друштвеним мрежама. Ово ће посебно тешко бити особама које су биле у браку више година, живеле заједно и имају децу са бившим партнером, али је тврде стручњаци једини начин да заиста наставите даље.

Подсећање на разлог раскида
Ако дођете у ситуацију да позовете свог бившег морате себе да подсетите зашто сте уопште раскинули. Вероватно одлуку нисте донели преко ноћи, што значи да постоји довољно добар разлог за то. Можда вас је нека песма подсетила на њега али исто тако треба да се сетите како сте се осећали када сте сазнали да вас је преварио, слагао, или још горе подигао руку на вас.

Сусрет убрзо након раскида

Потреба за тим да видите бившег је сасвим разумљива након раскида. Међутим ако сте сигурни у своју донесену одлуку да желите да наставите даље без њега, требали би максимално да одложите овај сусрет. Преурањен сусрет пробудиће у вама емоције које су још рањиве и навести вас да помислите да има смисла наставити дату везу.

Недостајање није разлог позива

Сасвим је нормално да вам недостаје неко ко је у последњих годину, две, пет био ту сваког дана. Туга и усамљеност коју осећате су сасвим разумљиви и очекивани јер сте са тим неким до јуче делили живот. Међутим то што вам он недостаје није разлог да га позовете, ако се ништа друго није променило.

Прочитајте још: Ако на првом састанку осетите ове четири емоције, онда је та особа права за вас

Ослобађање од ствари

Ако још увек имате у свом поседу гомилу његових ствари биће вам јако тешко да престанете да размишљате о њему. Све ваше заједничке фотографије, поклоне, сувенире и друге ситнице ставите у једну кутију и или баците или одложите на таван на који не идете често.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas