· · Коментари: 0
РЕД ТВ

ТЕЛЕВИЗИЈА КОЈУ СУ СТВОРИЛИ НОСИОЦИ ИНТЕРНЕТ ГЕНЕРАЦИЈЕ: Ускоро нам стиже РЕД ТВ!

Ред ТВ је канал нове генерације!

1599227926_Logo-Red-TV-DP.jpg
Фото: Промо

Ове јесени, гледаоци у региону имаће прилику да виде потпуно нову телевизију коју спаја две технолошке ере, телевизијску и интернет - Ред ТВ. Иако су многи мисљења да су миленијалци одустали од телевизије, креатори РЕД-а верују управо супротоно, да је телевизија одустала од њих, и зато ће комплетан програм РЕД ТВ-а бити намењен управо млађој популацији.

Ред ТВ је канал нове генерације који представља синтезу друштвених мрежа и телевизије и има за циљ да поново афирмише програм за младе. Друштвене мреже и апликације су свим генерацијама постале блиске, а Ред ТВ садржај са друштвених мрежа пласира на телевизијске екране, представљајући га широком аудиторијуму. Ова телевизија прати трендинге друштвених мрежа и окупља их на једном месту: од Инстаграма, преко Твитера и Јутјуба, до све популарнијег Тик Тока.

Заштитна лица Ред ТВ-а су управо инфлуенсери – млади, успешни и креативни људи који имају велики број пратилаца и прегледа на друштвеним мрежама, којима владају. Добро позната лица и узор младим генрацијама, радиће оно у чему су најбољи, инфлуенсери ће креирати и коментарисати најпопуларније теме и садржај у оквиру емисија кратког ТВ формата.

Програм нове телевизије, обухвата шаренолик садржај, тематски различите емисије, филмове и најпопуларнију музику. Сачињен је од оргиналних ауторских пројеката и емисија попут: „Тиктокера“ у ком су селектовани најзанимљивији снимци са Тик Тока, „5 грама Инстаграма“ у ком ће се издвајати најпопуларније са ове друштвене мреже, као и емисије посвећене најинтересантнијим садржајима са Твитера и Јутјуба. Уз Ред ТВ дан ће започињати двочасовним програмом уживо, који воде добро позната имена попут Јане Дацовић, Руже Рупић, Јенние, Цалета, Саре Станковић, Ане Лазаревић и многих других познатих тјубера. “Временска дијагноза“ је незаобилзан дневни садржај, баш као и емисије посвећене видео игрицама, музичким новитетима, као и актуелностима из света познатих кроз емисију „Wхазуууууп“, говорницу „Хоћу да кажем“, и најбоље снимке гледалаца у емисији „Неки то воле од куће“

Како је телевизија оријентисана пре свега према млађим гледаоцима, целокупан програм, баш као и естетика окренути су дигиталном отиску, и новим технолошким достигнућима. Виртуелни студио, са безграничиним бројем локација, до сада непримењиван у ТВ продукцији, биће саствни део програма ове телевизије и платформа која пружа безграничне могућности и то у реал тиме-у.

Ред ТВ доноси трансформацију телевизије какву познајемо, и коначно обједнињује дигитални и телевизијски свет који иако креиран за младе, сигурно може бити право место за све оне који желе да буду млади или их боље разумеју.

Ред ТВ – јер оно што те покреће заслужује велики екран!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.