Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ЗАНИМЉИВО

Тесла је пре више од 120 година своје технологије засновао на најфундаменталнијем феномену ове реалности - ПОТЕНЦИЈАЛУ (ВИДЕО)

У интервјуу за Новости, инжењер Горан Марјановић говорио је о истраживањим Николе Тесле и о НЛО.

1616793130_nikola-tesla-3026247_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Горан Марјановић је инжењер који је и познавалац верских списа у емисији "5 минута са..." говорио је о НЛО (неидентификованим летећим објектима) и истраживањима Николе Тесле у којима је, по његовим речима, кључ за истраживање ових појава која интригирају свет.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Он, како каже, спада у групу оних који не сумњају у постојање ванземаљских летелица, бића или светова.

Горан се већ дуже време бави истраживањем дела Николе Тесле, а то је човек који је развио једну технологију, која је по њему, далеко испред технологије којим се ми данас служимо.

Неидетификован објекат може да буде природног или вештачког техничког порекла

У овог разговору је причао о феноменима чије постојање не можемо да објаснимо и које називамо неидентификованим објектима. Један велики део тих објеката је ванземаљког порекла или, како наш народ каже, летећи тањири. Ти објекти, како Горан каже, крше све законе које ми познајемо.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

Горан је у овом интервјуу говорио о постојању петог елемента - етара, који је основа Теслиних технологија и принципa на којем су биле формиране све теорије савремене физике до краја 19. па и почетком 20. века - од Њутнове гравитације која је заснована на концептима eтра, па до модерних истраживача који су поставили темеље квантне физике. 

- По мени је Тесла и његове технологије кључ тумачења и објашњења свих ових феномена и овладавања технологија којима су несумњиво владали древни народи - каже Горан.

Прочитајте још: Исповест човека који је доживео КЛИНИЧКУ СМРТ: "Осећао сам апсолутни мир и спокој"

Горан наводи разне примере, те тако наводи дестинације попут Балбека где може да се види Обелиск од 15.000 тона који данас ниједна дизалица не може да помери, и Кеопсову пирамиду која је необјашњива по својој структури и геометрији. Затим, даје примере наводећи познате старе епове:

- Може се наћи у старим еповима, попут Махабхарата и Рамајана, описи летелица попут чувених Вимана, које су путовале кроз простор, долазиле из других светова, путовале су и кроз време јер су долазиле из будућности и из прошлости, али и из других дензитета,светова - појашњава Горан.

Тесла пре 120 година фаворизује потенцијал, а одбацује метод индукције

- Тесла је својом технологијом заправо показао да све ове најновије спознаје до којих смо ми дошли данас, а то је чињеница да је званично наука дошла до тога да је најфундаменталнији феномен ове реалности - потенцијал. Потенцијал као феномен електрични је фундаменталнији и од поља електромагног, чак и од честице. Тесла је пре више од 120 година своје технологије засновао баш на потенцијалу - објашњава Горан.

Цео интервју можете погледати кликом ОВДЕ.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas