Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРЕАТИВНО

Украсне САКСИЈЕ које можете да направите сами: Три сјајна решења која ће вас одушевити! (ФОТО)

Оплемените биљке саксијама какве заслужују!

1627977871_fat-plants-3369055_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

Ускоро стиже време пресађивања наших омиљених биљака, што може бити прави тренутак да се почастите новим саксијама.

Предлажемо вам три различита модела саксија, којима ћете сигурно направити велику разлику и уздићи ентеријер на виши ниво, јер ипак су детаљи ти који задају завршни ударац.

Прочитајте још: Биљке које доносе ЛОШУ СРЕЋУ: Да ли имате неку у близини куће? (ФОТО)

1. Металик боје на саксијама

Живописна љубичаста боја или елегантне сребрне линије на саксијама су нешто што до сад можда нисте имали у својој колекцији. 

Постоје и модели који комбинују необичне боје, попут тиркизне на којима су исцртани разни облици у сребрној, златној или бронзаној боји. Као што је случај са овим моделом саксије која представља реп сирене. 

Металик модели саксија се савршено уклапају у сваки стил, на вама је само да се определите за боју и облик.

2. Тачкице, цветићи и геометријски облици

Ово је дизајн који може свако да ископира у својој радиности. Све што вам је потребно је обична саксија или конзерва која ће постати саксија и четкица са бојама. 

Пустите машти на вољу и играјте се попут деце. Уживајте у исцртавању својих омиљених облика: туфница, цветића, коцкица, срца... могућности су неограничене.

3. Канапи и корпе

Уколико сте љубитељи рустичног стила и декупажа, ово су праве саксије за вас. Можете их направити и сами. Довољно је да купите дебљи канап и лепак и крените са обмотавањем већ постојеће саксије. 

Корпе су такође занимљив избор и неочекивани детаљ који ће заинтригирати сваког госта. И даље се на пијацама продају плетене корпе, а ако више волите да их правите сами, наберите врбине гранчице и почните са плетењем. Једноставно, а ефектно решење.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas