Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Вага вара јер је наивна, Бик када је љут, а један знак НИКАДА не чини прељубу

Шта подстиче његов хороскопски знак на превару.

1620214645_Depositphotos_328615456_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ован

Мушкарац Ован је предводник, вођа, освајач и има јако изражен его. Воле када их хвале и на тај начин им расте самопоуздање. Подршка и верност партнера им је јако битна. Нису склони превари. Када флертују то раде само да би себи потврдили да су и даље привлачни и никада у флерту не прелазе границу. Међутим, ако открију да су преварени тада и они враћају истом мером али не зато што то "воле" већ им је повређен его, самопоуздање им је нула и одмах крећу у акцију!

Ован флертује, али не вара, а ако вара био је на то приморан!

Бик

Изнад свега поштују дом и породицу! Када им је то нарушено исте секунде претварају се у зверског Бика, освета је у даху и тада не размишљају ни о дому ни о породици. Једноставно све руше. Такође, јако им је битна пажња и нежност и ако то немају у великој количини окрећу се превари.

Прочитајте још: Ко је градио пирамиде на Тенерифама: МАСОНИ или митски народ Гуанча који су оставили мумије?

Близанци

Бирају партнера са којим су умно на истом нивоу и са којим могу да играју "секси игрице" исто на умном нивоу. Они нису знак који таржи супротности већ тражи неког себи сличног. Када од партнера не добијају ту умну подршку и те умне сеxи игрице лако се окрећу и прво крећу у флерт који лако доводи до интимне преваре.

Близанци то раде из досаде, Бикови зато што су запостављени, а Рак никада не вара.

Рак

То је знак у коме је месец у достојанству и зато их зову Месечева деца. Та деца нису склона превари. Ово је једини знак код ког се готово никада не дешава превара. Ако се и деси да је преварен кривца ће тражити у себи никада у партнеру .

Прочитајте још: Месечни ХОРОСКОП: Запамтите два датума 13. и 29. МАЈ, јер следи преокрет на послу, али и враћање бивше љубави

Лав

Као и Ован има велики его! И за себе сматра да је најбољи од најбољег! Лав у малдости није склон превари али када уђе у кризу средњих година тада наступа његов его и његово доказивање да је и даље најбољи љубавник на свету! Тада лако улази у превару јер свој его мора нахранити!

Лав вара да би се доказао, Девица када је разочарана, а Вага јер је сви салећу!

Девица

Мушкарац једино када се одлучује на превару је моменат спозна да је уложио време (време је нешто што Девица једино "губи") у погрешну везу и да та веза није опстала из било ког разлога. Тада је разочаран и улази у бесмислене афере.

Прочитајте још: Стрелац је најзанимљивији, Девица најпрактичнији, а какав је као родитељ ЈАРАЦ?

Вага

Мушкарац је неодољив за супротни пол. Велики је шармер и првак је у удварању. Без обзира што је тако неодољив за супротни пол он у принципу није склон неверствима. Међутим, моменат где Вага поклекне је тај што он за сваку љубав мисли да је вечна и парава. И онда се некако деси да нелети на још неку особу за коју исто мисли да је вечна и права.

Прочитајте још: Најбољи заводници у хороскопу: Вага је неодољива, али када Лав осваја памти се цео живот!

Шкорпија

Живи за мистерију и сплеткарење. Мушкарац Шкорпија је склон превари јер је његово биће једна велика сензуална и страствена машина која лако осваја супротни пол. Он је свестан тога и олако то користи. Исто тако и када је преварен враћа многоструко!

Стрелац вара из забаве, а Шкорпија из освете.

Стрелац

То је велики авантуриста. Иако има лепу, складну везу испуњену љубављу увек ће мислити да тамо "иза брда" има нешто још боље и интересантније. Тада креће у флерт и веома лако може да склизне у праву телесну превару. Међутим, како увек гледа шири слику и филозоф је уме да повуче ручну и да се врати у сигурно гњездо.

Јарац вара ако га жена не поштује.

Јарац

Он је традиционалиста који се круто држи правила и обавеза. Поштује жене, даје им сигурност, али је у показивању љубави хладан. Он није склон превари. Међутим окидач за његову превару је тај ако му супруга, девојка не даје поштовање и ако он за њу није центар универзума. Тада он осећа да губи своје сигурно окружење и креће у преваре.

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

Водолија

То је знак који је најчешће преварен. Он није љубоморан и партнерки даје велику слободу. Али ако нањуши да није неоходан у том односу тада креће у превару. Исто као и Близанци пре се упушта у интелектну превару и у стању је да остане у вези која није функционална и свако веће ће лећи у кревет поред своје партнерке али ће у мислима бити са другом женом!

Водолија прво вара у мислима, Рибе ако мисле да нису вољене.

Рибе

Чине превару када осете да нису довољно вољене или ако је њихов однос постао "млак". Пошто имају савршену интуицију никада не погреше у процени. Покреће их флерт и лако се упуштају у телесну превару. Икао су нежне и миле и те како их привлаче вруће приче и мистичне околности. У мутној води Рибе савршено пливају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas