Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Овај знак је највећа ЦИЦИЈА у хороскопу, увек има ТУЖНУ причу и не воли ПОСАО

Особе рођене у знаку Рака су под владавином Месеца.

1624622632_Marama.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Сви већ знају да овај Земљин сателит утиче на Земљу, а када је рећ о људима, на удару је овај знак.

Како изгледа Месец?

Ако бисмо гледали на Месец с неке друге планете, он би увек био пун. Фазе које ми видимо и пратимо, мењају се само због наше, геоцентричне локације.

Прочитајте још: Пун Месец доноси промене на послу, али и ОТКАЗЕ: Овна и још 4 знака чекају ПРОМЕНЕ

Месец је женски принцип
Из астролошког угла, Месец представља женски принцип, ноћ, мисао, сећање и емоцију у изворном облику. Дакле, не емоција коју препознајемо као љубав између два људска бића, већ свака емоција, на првом месту осећај постојања, који гајимо према себи.

Иако његове фазе, које ми са Земље видимо, утичу на наше понашање, његов утицај је увек исти, баш као и његово постојање чак и онда када је нама невидљив.

Имају изражен заштитнички инстинкт

То значи да је Месец (емоција) увек присутан, само је разлика у томе колико смо способни да га увидимо, освестимо и осетимо, чак и онда када је у потпуном помрачењу.

Људи под утицајем Месеца

Особе које су под његовим јаким упливом, Ракови, осетљиви су, стидљиви, породични, штедљиви, чак и шкрти. Рођени у овом знаку имају развијен заштитнички и матерински инстикт и љубав према породици и кући. Ако Рак осети да га партнер више не воли, да га најближи игноришу или омаловажавају, његово здравствено стање постаће проблематично. Склони су страховима и меланхолији.

Прочитајте још: Најузбудљивије откриће у историји: Нису изумрли, сви носимо гене НЕАНДЕРТАЛАЦА

Ракови су склони страховима и цицијашењу
Склони су гојењу
Начин исхране је јако важан за овај знак јер је симбол породичног живота. Добри су кувари, слаби су према колачима, сладоледу и другим слаткишима.

Склони су променама расположења, посебно у тренуцима емотивних таласа. Желудац им је слаба тачка, па је ово орган који, услед дуготрајне емотивне нестабилности и тензије, најбрже страда. У детињству су склони гојењу, преједањем врло брзо нарушавају метаболизам, што се манифестује задржавањем течности у организму, из чега могу произаћи бројни метаболички проблеми.

Прочитајте још: Летњи хороскоп: Сатурн доноси разводе и отказе, а хаос ће трајати до ОВОГ датума

Ракови су нестабилног расположења

Нестабилног су расположења, неретко директно условљеног положајем транзитног Месеца. Месечеве мене највише утичу на овај знак, па су то људи које треба заобићи у доба када је Месец пун.

Посао је нужно зло
Посао и каријеру доживљавају као нужно зло, а када би имали слободан избор, живот би провели у кући, у кругу породице у којој би њихов смисао за дом и топлину дошао до пуног изражаја.
Животни циљ им је да буду неком потребни...

За психичко здравље пресудан је однос са мајком још у најранијем детињству. Тешко се одвајају од породице порекла, често преузимају бригу о родитељима, чак и када то није неопходно. Осећај да су некоме потребни је насушна храна овом знаку.

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

На крају живота се увек кају

Највећа казна је када спознају да живот тече без њих и да њихова помоћ није неопходна. Касније у животу, увидом у сопствене, беспотребне жртве и пропусте, ови људи постају огорчени и време троше у препричавању своје тужне животне приче.

Живот често граде на слабости других људи

Само ретки успевају да спознају да је њихов живот био слободан избор у коме су своју вредност градили на слабостима других. Тек после таквог сазревања, особе рођене у овом знаку могу постати прави хуманитарци, неговатељи и особе које пуног срца помажу другима, а притом, за узврат, не очекују ништа.

Прочитајте још: Месечни хороскоп: ТРИ знака ће у јулу напредовати, а ДВА ће једва чекати да се заврши

Ако бисмо бирали идеалну професију за ове људе, она мора бити у складу с служењем и помагањем другима. Јер, они су велике емпате и космички исцелитељи: лекари, психолози, психотерапеути, социјални радници.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas