Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕНЧАЊА

Венчанице иду у ЗАБОРАВ? Корона променила СВАДБЕ, да ли ће променити и МОДУ?

Због епидемиолошких мера, венчања су се свела на интимне церемоније које не захтевају праве венчанице.

1621342287_people-2586426_1920.jpg
фото: Пиксабеј
Oglas

Свадбе које су биле заказане за прошлу годину померене су за ову. Међутим, нико није могао да зна да ће многе епидемиолошке мере и даље бити на снази, па се венчања одржавају сведено и интимно, са младенцима и кумовима и најужим члановима породице.

Велике раскошне балске венчанице готово су отишле у заборав, а данашње младе чешће се одлучују за једноставне хаљине беле боје, или пак одела, однодно комбинезоне.

Прочитајте још: Нећете веровати због чега младе заправо бацају бидермајер на венчању

У последње време познати дизајнери венчаница све више у својој понуди имају елегантна бела одела или комбинезоне поред класичних хаљина за младу.

Иако су у питању панталоне, у оваквим комбинезонима можете да изгледате пођеднако елегантно и женствено, као у било којој другој венчаници.

Различите комбинације кројева и најфиније чипке, свиле или сатена делују и те како романтично.

Многи комбинезони инспирисани су управо стиловима из седамдесетих и осамдесетих година, када су биле популарне широке лепршаве панталоне и асиметрија.

Захваљујући бесконачним комбинацијама стилова, свака млада моћи ће да нађе одело какво јој одговара - било да је реч о комбинезону у бохо стилу, који је цео прекривен чипком, или минималистичком, без детаља, једноставног кроја.

Овакви комбинезони могу имати и рукаве, уколико се венчање одржава у зимским данима, или корсет ако је у питању лепо време.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas