Oglas
· · Komentari: 0
VENČANJA

Venčanice idu u ZABORAV? Korona promenila SVADBE, da li će promeniti i MODU?

Zbog epidemioloških mera, venčanja su se svela na intimne ceremonije koje ne zahtevaju prave venčanice.

1621342287_people-2586426_1920.jpg
foto: Piksabej
Oglas

Svadbe koje su bile zakazane za prošlu godinu pomerene su za ovu. Međutim, niko nije mogao da zna da će mnoge epidemiološke mere i dalje biti na snazi, pa se venčanja održavaju svedeno i intimno, sa mladencima i kumovima i najužim članovima porodice.

Velike raskošne balske venčanice gotovo su otišle u zaborav, a današnje mlade češće se odlučuju za jednostavne haljine bele boje, ili pak odela, odnodno kombinezone.

Pročitajte još: Nećete verovati zbog čega mlade zapravo bacaju bidermajer na venčanju

U poslednje vreme poznati dizajneri venčanica sve više u svojoj ponudi imaju elegantna bela odela ili kombinezone pored klasičnih haljina za mladu.

Iako su u pitanju pantalone, u ovakvim kombinezonima možete da izgledate podjednako elegantno i ženstveno, kao u bilo kojoj drugoj venčanici.

Različite kombinacije krojeva i najfinije čipke, svile ili satena deluju i te kako romantično.

Mnogi kombinezoni inspirisani su upravo stilovima iz sedamdesetih i osamdesetih godina, kada su bile popularne široke lepršave pantalone i asimetrija.

Zahvaljujući beskonačnim kombinacijama stilova, svaka mlada moći će da nađe odelo kakvo joj odgovara - bilo da je reč o kombinezonu u boho stilu, koji je ceo prekriven čipkom, ili minimalističkom, bez detalja, jednostavnog kroja.

Ovakvi kombinezoni mogu imati i rukave, ukoliko se venčanje održava u zimskim danima, ili korset ako je u pitanju lepo vreme.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas