Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕФИКАСНО

ЗА САДАШЊЕ И БИВШЕ ПУШАЧЕ: Овај сок од три биљке ће вам ОЧИСТИТИ ПЛУЋА

Невероватно лековито средство.

1605098735_Depositphotos_192187186_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ако сте пушач или бивши пушач ваша плућа врло вероватно су крцата токсинима из цигарета. Да бисте их прочистили неће вам бити потребно чудо, већ чудесни напитак лековитих својстава направљен од три биљке, ђумбира, лука и куркуме.

Ђумбир

Овај древни зачин од давнина се користи због својих исцељујућих својстава. Између осталог, помаже у елиминисању сувишне слузи у плућима.

Прочитајте још: Народни ЛЕК који брише ПРЕХЛАДУ И ГРИП! Доносимо вам рецепт који се преноси кроз генерације

Лук

Лук, као и бели лук, има антиканцерогена својства, а одличан је саборац и код бројних малигних стања. Посебно је ефикасан у спречавању разних болести респираторног система.

Да бисте прочистили плућа не треба вам чудо, већ чудесни напитак лековитих својстава направљен од три биљна снагатора, ђумбира, лука и куркуме.
Фото: Депозит

Куркума

Куркума или индијски шафран препун је витаминима и минералима, а садржи и супер здраве омега 3 масне киселине. Има антивирусна, антибактеријска и антиканцерогена својства, па свакако обогатите свакодневну прехрану овим зачином.

Прочитајте јошКако можете да ПРОДУЖИТЕ ЖИВОТ за 10 година? Једна студија је открила

За почетак додајте га напитку који чисти плућа, а за који вам треба:

  • 400 грама лука
  • 1 литра воде
  • 400 грама шећера (желите ли здравију варијанту користите мед или јаворов сируп)
  • 2 кашике куркуме
  • корен ђумбира величине палца

Прочитајте још: Разбијен мит: Кафа заправо има ПЛАЦЕБО ЕФЕКАТ

Припрема:

  1. Води додајте шећер, ставите на ватру и пустите да закипи.
  2. Главице лука нарежите на четвртине, раскомадајте корен ђумбира и обоје додајте у зашећерену воду. Кад мешавина поновно закипи додајте куркуму и смањите ватру на лагану температуру.
  3. Мешавина нека се кува све док се количина воде не смањи за пола. Затим је процедите и сипајте у теглу. Када се потпуно охлади ставите је у фрижидер и ту држите све време.
  4. Узмите две кашике еликсира ујутру на празан стомак и увече два сата после оброка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas