Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЗЕ

Зашто мушкарац крију везу? Два разлога су оправдана, а трећи је ШОКАНТАН

Многи мушкарци, нарочито на почетку везе, желе то да задрже за себе и не говоре пријатељима да имају нову девојку.

1627552589_Depositphotos_207633884_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

То код лепшег пола отвара простор за многе сумње и негативна размишљања. Ево неких од разлога зашто мушкарци то чине:

Прочитајте још: ТРИ највеће неистине које МУШКАРЦИ мисле о женама

Прећуткивање заједничким пријатељима

Мушкарац на почетку везе жели да избегне могућа питања и задиркивања заједничких пријатеља. Једини начин да се то не догоди је стрпљење како би се видело како ће се ситуација развијати. Ако сте били пријатељи, а затим постали пар, а то никоме нисте рекли у заједничком друштву, постоји брига како ће то утицати на односе са пријатељима.

Прочитајте још: Седам знакова да је мушкарац ОДЛИЧАН у кревету! Посебно обратите пажњу да ли кува са рецептом или без

Забрињава га реакција породице

Ако потиче из традиционалне породице или његови родитељи имају јасне идеје о томе с ким би требало да буде у вези, можда ће мало сачекати пре него што обзнани емотивни статус. У овом случају, комуникација је кључна. Заједничким снагама требало би да дођете до решења и да разумете партнерове родитеље како бисте пронашли прави начин да им саопштите лепу вест.

Прочитајте још: Нова пандемија: Корона РАЗВОДИ разарају Европу, а Кина РЕШИЛА проблем фантастично!

Занимљивије је кад се таји

Уобичајена је помисао многих мушкараца да ће њихива веза бити узбудљивија, мистичнија и занимљивија ако је буду држали у тајности. Зашто да не? Барем на почетку, она би могла да буде ваша мала тајна. Наравно, све док обоје размишљате о томе као о забавној игри.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas