Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

Жене, само ТРИ СТВАРИ мушкарци траже у нама! Ако их поседујете - сваког ћете ОСВОЈИТИ!

Иако се често водимо стереотипним мишљењима да се мушкарци "лепе" на савршен физички изглед, изгледа да јачи пол тражи нешто више

1594246791_par.png
Фото: Pixabay
Oglas

Физички изглед никако није пресудан мушкарицма, иако су жене убеђене да их мушкарци не примећују управо због неких недостатака које само ми видимо на себи. 

Због три карактерне особине спреман је да нам скине све звезде са неба

Жена којој ће мушкарац бити у потпуности подређен, веран и спреман на жртву зарад љубави, мора имати само три карактерне особине. И иако се женама чини да мушкарци не причају о женама кроз очи карактерних особине, стварност је значајно другачија.

Прочитајте још: Први тип МУШКАРАЦА може да се спакује за 5 МИНУТА и крене, али
ЖЕНЕ БИРАЈУ други тип - ево и ЗАШТО

Фото: Pixabay

Ево које су то три карактерне особине, које се мушкарцима највише свиђају и које су пресудне за одабир савршене жене за њих.

Харизма

Прочитајте још: Домали ПРСТ открива да ли је МУШКАРАЦ нарцисоидан, ОДАН или АГРЕСИВАН

Поглед и осмех и даље су главни адути којима жене обарају мушкарце са ногу.

Мушкарци не воле жене које су циео дан оптерећене својим изгледом и које мисле да ће великом количином шминке освојити баш свакога. Понекад ће мушкарцу бити драго да га дочекате у пиџами, потпуно природног изгледа, спремне за испијање кафе са њим у дому и грејање испод ћебета. 

Независност

Мушкарци истински траже жену која успе да их инспирише и заинтригира, која је истовремено и паметна, одговорна, амбициозна, која је свесна и прихвата све обавезе.

Фото: Depositphotos

Прочитајте још: Желите да изгледате МЛАЂЕ? Никакав проблем, али ево колико пута морате имати СЕКС

Идеална жена је она која ће их разумети, посебно њихове пословне амбиције, али исто тако имати и своје. Битно је да им девојка даје простора и да је окупирана у пословном, а и друштвеном животу. Не желе да им је веза једини животни циљ.    

Женственост

Прочитајте још: Како да знате да ли је мушкарац луд за вама? Пратите ове КОРАКЕ и
сазнајте

Мушкарац не жели поред себе жену која псује, користи се непримереним изразима и која својим сексистичким вицевима вређа женски род. Неће га заинтригирати жена која се стално свађа на друштвеним мрежама и која другима оштро дели савјете мислећи да је увек у праву.

Овакву жену мушкарци могу гледати само као ортака за испијање пива. Дубљи однос пожелеће са нежном дамом усађених манира.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas