· · Коментари: 0

12 мало познатих КАРМИЧКИХ ЗАКОНА који ће вам променити живот

Овај закон узрока и последице није казна, већ је ту зарад учења

1654247957_vil-son-vRyFSqEOTZI-unsplash.jpg
Фото: Unsplash

Шта је карма ? Карма је санскритска реч за акцију. То је еквивалентно Њутновом закону да "свака акција мора имати реакцију". Када мислимо, говоримо или делујемо, покрећемо силу која ће реаговати у складу са тим. Ова повратна сила је можда модификована, промењена или суспендована, али сви морамо да се суочимо са њом.

Човек можда неће избећи последице својих поступака, али ће патити само ако је сам створио услове за своју патњу. 

Прочитајте још: ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: У оптичкој илузији се крије 5 различитих слика, ону коју прву угледате открива вашу НАЈВЕЋУ СЛАБОСТ

Да бисте престали да се плашите и да бисте почели да добијате моћ у световима карме и реинкарнације, ево шта треба да знате о кармичким законима.

1. Велики закон

"Како си сејао, тако ћеш и жњети." Ово је такође познато као „Закон узрока и последице“. Ако је оно што желимо срећу, мир, љубав и пријатељство, онда треба да будемо срећни, мирни, пуни љубави и прави пријатељи.

Шта год избацимо у Универзуму, то нам се враћа.

2. Закон стварања

  • Живот се не дешава само тако. Он захтева наше учешће.
  • Ми смо једно са Универзумом , и изнутра и споља.
  • Шта год да нас окружује даје нам трагове за наше унутрашње стање.
  • Будите своји и окружите се оним што желите да имате у свом животу.

3. Закон понизности

Не можете нешто променити ако то одбијете да прихватите. Ако је оно што видимо непријатељ, или неко са карактерном цртом за коју сматрамо да је негативна, онда ми сами нисмо фокусирани на виши ниво постојања.

Прочитајте још: ЈАКИ, ОСЕТЉИВИ ИЛИ ПАМЕТНИ? Коју животињу прво угледате открива како вас други виде

4. Закон раста

„Где год идеш, ту си." Да бисмо расли у Духу, ми морамо да се мењамо, а не људи, места или ствари око нас. Једина датост коју имамо у животу смо ми сами, и то је једини фактор над којим имамо контролу.
Када променимо ко смо и шта смо у нашим срцима, наши животи следе и мењају се.

5. Закон одговорности

Кад год нешто није у реду у мом животу, нешто није у реду у мени. Ми огледамо оно што нас окружује, а оно што нас окружује се огледа у нама; ово је Универзална Истина . Морамо преузети одговорност за оно што је у нашем животу.

6. Закон везе

Чак и ако се нешто што радимо чини небитним, веома је важно да се то уради јер је све у Универзуму повезано. Сваки корак води до следећег, и тако даље и тако даље. Неко мора да обави почетни посао да би се посао обавио. Ни први ни последњи корак нису од већег значаја, јер су оба била потребна за извршење задатка. Прошлост, садашњост и будућност су повезани.

Прочитајте још: Само 1% људи може да уочи СЛОНА на слици: Да ли сте међу њима?

7. Закон фокуса

Не можете мислити на две ствари у исто време. Због овога, када је наш фокус на духовним вредностима, немогуће је да имамо ниже мисли као што су похлепа или бес.

8. Закон давања и гостопримства

Ако верујете да је нешто истина, онда ћете некада у свом животу бити позвани да покажете ту конкретну истину. Ево где оно што Тврдимо да смо научили стављамо у стварну ПРАКСУ.

9. Закон овде и сада

Гледање уназад да бисмо испитали шта је било или унапред да бисмо се бринули о будућности спречава нас да будемо потпуно овде и сада. Старе мисли, стари обрасци понашања и стари снови спречавају нас да имамо нове.

Прочитајте још: 10 ВЕЖБИ ЗА МОЗАК: Најједноставнији начин да побољшате концентацију и памћење

10. Закон промене

Историја се понавља све док не научимо лекције које су нам потребне да променимо свој пут.

11. Закон стрпљења и награде

Све награде захтевају почетни труд. Награде трајне вредности захтевају стрпљив и упоран труд. Права радост долази од тога што радимо оно што би требало да радимо и сазнања да ће награда доћи у своје време.

12. Закон значаја и инспирације

  • Од нечега се враћа све што сте у то уложили.
  • Права вредност нечега је директан резултат енергије и намере која се у то ставља.
  • Сваки лични допринос је и допринос Целини.
  • Доприноси пуни љубави доносе живот целини и инспиришу је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.