· · Коментари: 0
Проверите

Никад откривена мистерија: Да ли сте знали да чудесна конструкција пирамида има НЕВЕРОВАТНА СВОЈСТВА? (ВИДЕО)

Оштри жилете, чисти сребро, чува намирнице, спречава труљење...

1597234994_piramide.jpg
Фото:"Депозит"

О пирамидама, ма како то чудно звучало, не знамо скоро ништа! Почевши од тога како су направљене, ко их је и зашто направио. Која им је функција. Све што модерна наука тврди и даље је под велом мистерије, са пуно питања на која нико нема праве одговоре. Све су мање више чињенице које само још више продубљују мистерију стару колико и пирамиде.

Прочитајте још: ОВДЕ можете да бирате шта желите, а само КИЛОЕМТАР ДАЉЕ вас чека право изненађење (ФОТО)

Али, да ли сте знали за један занимљив експеримент који се у доба СССР-а, с краја четрдесетих година прошлог века, обављао на једном институту и који је требало да докаже "посебна својства пирамида", прецизније речено облика пирамида.

На идеју су, прича каже, тамошњи научници дошли посматрајући структуру Велике пирамиде у Гизи, као и свих оних које су прављене тако да им је висина једнака дужини странице а да две стране морају бити потпуно паралелне са севером и југом...

Уочили су да је одаја у којој је било смештено тело фараона увек на истом месту. Проучили су и информације да је у појединим одајама пронађено семење биљака, осушено лишће савршено очувано, да на сребру, злату није било никакве патине...

Уз све то додали су истраживачи и тада већ бројне спекулације које су тврдиле да уколико на пример ставите жилет у верну реконструкцију пирамиде из Гизе, на место где је сахрањен фараон, жилет ће се наоштрити. Тврдило се да млеко не може да се поквари у паковању облика пирамиде и да се само лагано претвoри у јогурт.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Писало се у тим квази-научним радовима, већином на Западу, да ако у посуду облика пирамиде ставите сребрни накит, новац, да ће после извесног времена постати сјајни као изгланцани. Већина намирница стављених у пирамиду неће се покварити већ само сасушити. Цвеће које је стављено у пирамиду трајаће много дуже него у вази, а када се осуши изгледаће као када је било свеже, неће се спарушити. Загађена вода после извесног времена у пирамиди постаје питка, а семе клија знатно брже него иначе, чак и без заливања! Све су то имали совјетски научници да провере.

Прочитајте још: Сви најчувенији египтолози се слажу око ових СЕДАМ ЧИЊЕНИЦА у вези са пирамидама!

Наводно, експеримент је трајао неколико година. На крају, када је представљао резултате експеримента, један од руководилаца пројекта је тадашњим шефовима, једноставно рекао:

- Нисмо успели ништа да докажемо. Али, требало би правити пирамиде!

Недуго затим на тржишту Европе и САД појавио оштрач жилета у облику пирамиде, а шведска компанија преплавила је тржиште својим производом у облику пирамиде у којој се продавало млеко, јогурт...

За поједине богате људе прављене су посебне пирамиде у којима су сатима боравили. Неки чак тврде да су им излечиле зубобоље, мигрене. Па и знатно теже болести.

                                   Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.