Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
НЕВЕРОВАТНО

Да ли знате шта је ДУФ 1220? То су нам ПОКЛОНИЛИ ванземаљци!

Како је могуће да су милионима година на Земљи живели примати, а онда је захваљујући једном протеину настао човек?

1596441542_HistoryDNK.PNG
Фото: Youtube/ screenshot HISTORY
Oglas

Да ли знате шта је ДУФ 1220? Захваљујући овом протеину сада читате овај текст. Наиме, да се на волшебан начин није појавио овај "олдуваи" протеин ми би и даље током сунчаног дана чучали на грани, а кда падне киша у пећини.

Прочитајте још: На корак до откривања НАЈВЕЋЕ МИСТЕРИЈЕ човечанства: Отворен ХАНГАР 1, а са њим истина о ВАНЗЕМАЉЦИМА

И Бог створи човека - можда је стварно тако било! Наш предак је одједном постао човек.

Човек па шимпанзе!
Највећи број олдувала имају хуманоиди 289. па шимпанзе 125, гориле 99, орангутани 92...

Тај тренутак догодио се када се у мозгу примата појавио протеин ДУФ 1220 и својим понављањем и дуплирањем је изазвао револуцију захваљујући којој смо еволуирали у хомо сапијенса. Овај протеин је повезан и са неколико поремећаја попут шизофреније, аутизма...

Чим се појавио почео је да се дуплира и примати су постајали све паметнији.

Откривен је, односно добио је име Олдувал домен 2018. године по кланцу Олдувал у Танзанији, изузетно важном археолошком налазишту првих хуманоида. Захваљујући овим артефактима научници су утврдили улогу величине мозга у развоју примата у човека. У сваком случају, нагло дуплирање овог гена учинило је револуцију преко ноћи у развитку неурона.

Појавио се одједном и почела је еволуција Фото: Пиксабеј

Прочтиајте још: "Они редовно долазе": Изнад Корија угледали СВЕТЛОСТ - пре 2.000 година на ИСТОМ МЕСТУ цар Константин ВИДЕО КРСТ

Иако су научници, дакле, пронашли шта је покренуло еволуцију, никада нису открили како се појавио овај протеин ДУФ 1220. Теоретичари древних ванземаљаца имају одговор - верују да је дошло до ванземаљске манипулације које је потпомогла развој наших предака у човека.

Чилдрес Фото: Youtube/ screenshot HISTORY
Протеин ДУФ 1220 је ванземаљска интервенција.

И не само то, они верују да је тај ДУФ 1220 ванземаљског порекла и да је изазва драматичну манипулацију која се и данас спорадично појављује.

- Одговор лежи у првом кинеском цару Фу Шију који је би митски владар, прототип човека, за којег се верује да је био први човек и доњи део тела му је био змија - Дејвид Чилдрес, аутор књиге "Технологија богова".

Тајну крије први кинески цар Фу Ши.

Оваква веровања да су наши преци били рептили постоје и у суседном Јапану, Индији и многим другим земљама. Теоретичари древних ванземаљаца верују да су гени који стварају плаве флеке на телима неких људи, рађање са репићем, гигантизам и остале аномалије остаци старог ванземаљског гена.

Веровања у плаву кожу постоје у многим религијама, попут Египта и Индије, која имају " плаве богове".

Прочитајте још: Чобанин пронашао џиновску лобању и однео је у ЦРКВУ: Сутрадан је НЕСТАЛА, а деценијама касније процурила су ОБЈАШЊЕЊА

Уосталом, змија је дала јабуку Адаму после које је су он и Ева истерани из Раја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas