Oglas
Oglas
· · Коментари: 3
НЕОБЈАШЊЕНО

Чобанин пронашао џиновску лобању и однео је у ЦРКВУ: Сутрадан је НЕСТАЛА, а деценијама касније процурила су ОБЈАШЊЕЊА

Египат, Перу, Сардинија, Русија, Немачка и Тајланд имају нешто заједничко: овде су нађене огромне лобање џинова и на сим тим местим их чувају у кутијама.

1593871104_HISTORYlobanja.PNG
Фото: Youtube/ screenshot HISTORY
Oglas

Туристи који посете Малту могу да разгледају праисторијске мегалите и уђу у музеј у Валети, али нигде неће моћи да виде највећу атракцију овог острва - огромне лобање џинова!

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

Алберино Фото: Youtube/ screenshot HISTORY

Готово истоветне лобање пронађене су на оближњој Сардинији. И на овом лепом италијанском острву се налазе камени храмови из праисторије, а у многима од њих су пронађени костури  људи који су били високи скоро три метра. Због тога су научници посумњали да је реч о њиховим гробницама, а не храмовима.

Лобања је однета у цркву и до ујутру је нестала!

- Када је чобанин, који се сакрио од кише у мегалиту, пронашао кости џинова, одмах су однете у цркву да би их сакрили од невремена, али сутрадан су лобање нестале - каже Тимоти Алберино, аутор књиге "Ванземаљски армагедон".

Љуска и дугуљаста лобања

Серија историчара, археолога и истраживача древних цивилизација на каналу "Хистори" испричала је и о осталим џиновским лобањама.

Званична наука тврди да су родитељи малој деци везивали главе да би биле дугуљасте.

Рецимо, остаци џинова су пронађени у Перуу, Русији, Египту, а пре две године и на острву у Краби у Тајланду. Од свих ових лобања могу да се виде само оне које се налазе у Перуу. Овим лобањама је, чак, урађен ДНК тест јер је уз кост остао и прамен косе.

Урађен ДНК Фото: Youtube/ screenshot HISTORY
Урађена је ДНК анализа и резултати су шокантни.

Званична верзија, коју уче студенти антропологије, каже да су ове лобање дугуљасте, јер су родитељи малој деци везивали главе пошто су сматрали да су дугуљасте главе лепше од округлих. Међутим, ДНК анализа је показала нешто шокантно - глава је северноевропског порекла!

Зашто нису све лобање изложене у музејима?

Прочитајте још: На корак до откривања НАЈВЕЋЕ МИСТЕРИЈЕ човечанства: Отворен ХАНГАР 1, а са њим истина о ВАНЗЕМАЉЦИМА

И очне дупље су веће Фото: Youtube/screenshot HISTORY

Одговор је једноставан - нису проучене ни после неколико деценија од откривања. Тачније, није проблем у облику ових лобања (за који су научници нашли објашњење у стезању дечијих глава), већ у томе што су и очне дупље веће, на темену немају шав!

Лобање немају шав!

Наиме, темени шав се код људских лобања временом спаја, али никада, без обзира на старост човека, не може да нестане.

- Уверен сам да су нас ванземаљци водили у прошлости и помагали нам да се развијемо, а сви мегалити за које мислимо да су храмови, уствари, су лабораторије за генетске експерименте - истиче Џорџ Цокалос, аутор бројних књига о томе да су нас у прошлости посетила бића из свемриа.

Прочитајте још: "Породице неће постојати, љубав ће бити поражена, а рађање ће бити контролисано КИСЕОНИКОМ": Шта чека свет?!

Још једна теорија, која је у оптицају, позива се на Библију и митове и, према њој, Земљом су некада ходали џинови. Дакле, легенда о Киклопу има и материјалне доказе!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas