Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВАНЗЕМАЉЦИ

Иако је продужен рок за објављивање НАЈБОЉЕ снимљене НЛО летелице процурио нов! (ВИДЕО)

Уместо да 1. јануара 2021. године објави фотографије НЛО-а снимљеног изнад Шкотске, Министарство одбране Велике Британије продужило је ембарго на још наредних пола века!

Oglas

Четвртог августа 1990. године, двојица излетника на Шкотској висоравни у Пертширу угледали су необичну летелицу, која није имала ни крила ни реп и била је у облику "дијаманта", како су описали метални брод светле боје, величине око 25 метара у пречнику.

Прочитајте још: ЈЕЗИВО: Ронилац је био ЗГРОЖЕН оним што је видео у подруму, а сада је то Градска кућа

Лебдео је у месту десет минута, за које време су начинили шест фотографија у боји, а на њима се виде и бројни ловачки авиони који су пролетали испод објекта и једино нису могли да закључе да ли га прате или прогоне. Након тога, УФО је нагло и великом брзином полетео вертикално, увис, и нестао.

Излетници су фотографије снимљене при дневном светлу са негативима предали Министарству одбране, и то је било последњи пут да их је неко видео јавно. Према другој верзији, они су снимке однели у редакцију "Шкотских дневних новина" и новинари су их уступили министарству, а нису начинили копије.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Материјал је добио ознаку "строго поверљиво", са забраном да се јавно публикује све до 1. јануара 2021. године. Међутим, британска Влада је одлучила да игнорише обећање и рок је померила за још 50 година, па ће фотографије бити доступне јавности 1. јануара 2072. године. Уфолози имају неподељено мишљење да се на овај начин нешто крије и чека да више не буде живих сведока "Келвајн инцидента"!

Јасне фотографије
Фотографије су откривале грађу летелице непознатог порекла, која нема труп, крила, реп, моторе, нити ознака било какве врсте на њему.
Влада нешто крије!

- Влада покушава да сакрију нешто, иако је једно од најважнијих УФО виђења у Британији, ако не и у свету. Фотографије су изузетно значајне - огласио се уфолог Страјп Вилсон, бивши техничар на Глазгов и Стирлинг универзитету.

 Вилсон је заинтересован за овај случај још од младости и позвао је сведоке да се јаве.

Прочитајте још: СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

Ник Поуп, британски новинар и коментатор за медије, радио је у Министарству одбране, од 1991. до 1994. године на пословима који се односе на активности Краљевских ваздухопловних снага (РАФ), и каже да је видео фотографије, као и да су оне "могуће најуверљивији фотографски докази за постојање неидентификованих летећих објеката до сада". На његово интересовање, у Министарству су му одговорили да је тај материјал пребачен у Национални архив!

Ник Поуп Фото: Youtube / screenshot The Telegraph

- Упркос обимном истраживању, никада нисмо нашли дефинитивно објашњење за оно што је виђено изнад Келвајна. Кад тад ће научници открити интелигентне ванземаљце још за нашег живота и то ће откриће уздрмати човечанство - сматра Ник Поуп.

Фоторгафије су шокантне, зато су закључане!

Он верује да постоје бројни разлози због којих су фајлови остали "закључани" јер могу да садрже личне информације које се односе на сведоке или живе чланове њихових породица.

Прочитајте још: Научници потписују петицију ПРОТИВ слања порука у СВЕМИР: Мисле да су ванземаљци претња за нас?!

Подршка британским колегама стигла је и "преко баре", од америчког уфолога Тома Дилонга, бившег гитаристе и солисте поп-панк бенда "Блинк-182", који је основао "Звездану академију за уметност и науку".

Фото: Youtube / screenshot The Telegraph

- Треба захтевати одговоре од владиних званичника контактирајући их непрестано. Гласати за кандидате који подржавају отварање. Бити увек спреман са напуњеним телефоном - каже Дилонг.

Звездана академија има два снимка НЛО!

Његова академија недавно је публиковала три видео снимка које је потврдила Америчка морнарица, мада није констатовано са њене стране да садрже ванземаљске летелице.

Дилонгова истрајност узбуркала је машту јавности, а ни председник Доналд Трамп није могао да се уздржи од коментара: "То је ђаволски видео. Само се питам да ли је то истинско", рекао је у интервјуу Ројтерсу, напомињући да је кратко бацио поглед на Дилонгове снимке.

Прочитаје још: Зашто дајемо ПОКОЈНИКУ 40 дана? Фантомски ДНК доказује ПОРЕКЛО човека које ће многе УПЛАШИТИ

- Људи говоре да виде УФОсе. Да ли ја верујем у то? Не посебно. Верујем да наши сјајни пилоти виде ствари прилично другачије. Ми пратимо шта се дешава и ви ћете бити први који ће то сазнати", обећао је својевремено Доналд Трамп.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas