· · Коментари: 0
ЕНИГМА

ЈЕЗИВО: Ронилац је био ЗГРОЖЕН оним што је видео у подруму, а сада је то Градска кућа

У потопљеном подруму бившег штаба СС рониоци су нашли доказе окултних радњи, а двојица се нису вратила.

1606991606_brandenburg-gate-1173291_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Нова градска већница у граду Целе,320 километара западно од Берлина, изграђена је 1869. године. После 1919. у њу се уселила Обласна одбрана, а од 30-тих година била је војни штаб СС-а. У априлу 1945. заузели су је Американци и предали британској војсци.

Прво штаб СС, па Градска већника и на крају војници НАТО.

Од 1994. преузео је град и почео реновирање старе грађевине у готском стилу, да би је 1999. и званично промовисао у Градску већницу, седиште градске администрације. Некадашње вежбаонице претворене су у сале за концерте, изложбе и масовна окупљања. Околне гарнизонске зграде још од 2000. године служиле НАТО-трупама, за смештај и обуку војника.

Мрачна легенда о Новој градској већници у граду Целе настала је на крају Другог светског рата, када га је 15. априла 1945. запосела америчка војска. Само недељу дана раније, тамо се догодио стравичан масакр, јер се у близини Целеа налазио концетрациони логор Берген-Белсен и на путу до њега затвореници су морали да преседају на железничкој станици.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Гонили су их као звери
Тога дана, од савезничког бомбардовања погинуло је 3.500 логораша док су чекали воз за логор. Преживели су се разбежали по околним шумама, али их је СС гонио као животиње и убијао, а помагали су му мештани.

Када су Американци заузели напуштену зграду штаба СС-а, видели су да је подземни део потопљен, а степениште забетонирано. Генерал потпуковник Брајан Хорокс наредио је да се пролаз отвори и послао је тројицу искусних морнаричких ронилаца . Био је уверен да су тамо нацисти склонили уметнине и напунили ниже нивое водом.

Нестали су рониоци!

Тројица ронилаца, привезани конопцем, упутили су се на три различите тачке, а после тридесет минута, на површини се појавио само један од њих, унезверен и преплашен.

Прочитајте још: СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

Оно што је рекао није остало нигде забележено ни документовано, него се деценијама преносило с генерације на генерацију савезничких војника. Када је сишао у подземни комплекс, ронилац је тврдио да је видео много окултних и сатанистичких симбола урезаних у зидове, обојене у црно.

Операционе сале
Друге одаје су личиле на операционе сале, са столовима на којима су били кожни каишеви .
Пентаграми, латински натписи...

Видео је пентаграме, руне и натписе на латинском, а како је ронио дубље, вода је била све хладнија. На трећем нивоу нашао је чудна тела људи на која су била везана за столице тела са пришивеним животињским главама, коза и јараца. Некима су недостајали поједини удови. Било најужасније што су се тела грчила на столицама и покушавала да се ослободе!

Данас је то градска кућа Фото: Youtube/ screenshot Celle von oben - Simon Thomas Luftaufnahmen

Ронилац је у бунилу говорио  да га је приликом повратка на површину прогонио некакав тамни облик и морали су да му дају седативе да би се смирио. Напустио је војску. Друга двојица ронилаца нису се појавила из воде, а тела им никада нису пронађена. Улаз је поново забетониран.

Прочитајте још: Научници потписују петицију ПРОТИВ слања порука у СВЕМИР: Мисле да су ванземаљци претња за нас?!

Претпоставља се да су нацисти подземне спратове претворили у центар у којем су експериментисали на затвореницима из Берген-Белсена и да су хтели да на монструозан начин створе војнике који би се борили и јуришали чак и после своје смрти, неку врсту "зомбија".

Доктор Хас је потврдио екперименте!
Зомбији су неконтролисани
Програм је окончан када је командант СС-а закључио да су демони запосели тела преминулих и да се њима не може "управљати". Онда су доње спратове потопили и запечатили, напунивши вертикални отвор за степениште бетоном.

Немци су у таквим покушајима, наводно, користили окултне моћи, о чему сведоче изводи из дневника немачког доктора, Хајнриха Хаса, који је за време рата радио на најнижем нивоу у Већници у Целеу. Они су објављени 2012. године и доктор Хас је управо то тврдио, да су призивањем демонских сила настојали да начине "тајно оружје", најпре реанимирањем убијених затвореника, након чега би поступак применили и на своје погинуле саборце.

Међутим, према Хајнриху Хасу, експерименти су пропали, јер оживљени војници нису могли да се ставе под контролу и често су се окретали против медицинског особља.

Прочитаје још: Зашто дајемо ПОКОЈНИКУ 40 дана? Фантомски ДНК доказује ПОРЕКЛО човека које ће многе УПЛАШИТИ

Млађи десетар Џонатан Луис био је, 80-их година, на ноћној стражи у једној оружарници на првом спрату када је видео војнике у сивим униформама, а један је носио одликовање "гвоздени крст". Били су то, рекао је Луис, немачки војници и био је довољно близу да види гареж на њиховим лицима. Они су се вукли у реду један за другим преко собе, гледајући само напред, као да су исцрпљени од борбених напора.

Стопа самоубистава је била рекордна!

Видео их је и Стивен Дејли, британски пешадинац. У драматичном исказу, редов Мартин Фокс рекао је да се пробудио ноћу да би схватио како његов кревет лебди готово три метра изнад пода.

Сатанистички ритуали су одржавани у згради Фото: Пиксабеј

Војници су, свакако, волели да међусобно размењују застрашујуће приче, па и да изазивају неког регрута да преноћи у једној од тих соба. Али, чињеница је да је у овој бази стопа самоубистава била далеко највећа за и да су отпуштања из војске због здравствених разлога имала необјашњив врх осамдесетих година 20. века.  Дијагнозе су најчешће утврђивале депресију, шизофренију или акутну узнемиреност.

Прочитајте још: ДВЕ године су путовали до СРБИЈЕ, а када је дошла ЦРВЕНА АРМИЈА уништили су ОФИЦИРСКЕ униформе (ФОТО/ВИДЕО)

Да ли је реновирањем деведесетих година било обухваћено и пет спратова испод земље и шта је том приликом нађено, не постоје информације.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.