Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕОБИЧНИ ЉУДИ

ЈЕЗИВО! Славни амерички медијум открива: Ово је пет знакова да ПРЕМИНУЛИ желе да остваре комуникацију са вама

Иако су наши вољени заувек напустили своје физичко тело, они настављају своје путовање и још увек су нам доступни њихова утеха, помоћ и вођство, открива амерички медијум Џејмс Ван Праг.

1643151681_261236813_460244868790823_3047270841971034297_n.jpg
Фото: Facebook/James Van Praagh
Oglas

Џејмс Ван Праг амерички је аутор, продуцент и телевизијска личност за којег многи тврде да је један од најпознатијих медијума на свету. Написао је бројне књиге, укључујући бестселер „Причање са рајем“ („Talking to Heaven“).

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

- Благословљен сам способношћу примања порука из духовног света – као духовни медијум, служим као канал између живих и преминулих.

Кад се повежем са душама преминулих, једна од најважнијих утешних порука коју деле је да су и даље са нама, да је смрт само илузија! Можемо осећати као да су наши вољени заувек отишли, и у физичком смислу јесу, али у ствари они настављају своје путовање као душе и још увек су нам доступне њихова утеха, помоћ и вођство… - објаснио је овај амерички меидјум.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Како је објаснио, људи често долазе код њега да поделе лепе приче о томе како је преминули послао некакав знак, обзнанио присутност или поруку. Он тврди да преминули свакодневно покушавају са се повежу са нама, али да морамо бити свесни занкова кој нам шаљу.

Откривамо вам пет знакова, којим нам, како тврди Џејмс Ван Праг преминули дају до знања да су присутни у нашем окружењу.

1. Њихов мирис

Када је дух вољене особе у близини, то се може манифестовати на више начина. Један од најчешћих начина је њихов специфични мирис. Мирис је често најјача веза с њима. То може бити њихов специфични мирис, мирис њиховог парфема, омиљене хране и слично чиме вам они суптилно говоре да су ту.

Прочитајте још: Њихов случај обишао планету: Близанци рођени у две различите године

2. Појављују се у сновима

Преминули нам често говоре, јасно и живо, управо у нашим сновима.

Док спавамо наш несвесни ум је отворенији за духовни свет, због тога им омогућавамо да се појаве у нашим сновима. Снови који укључују преминуле знају бити невероватно реални. Обратите пажњу на значење тих снова. Ту се може крити порука са “друге стране”. Не постоји ништа застрашујуће у тим посетама, оне су прекрасан начин за покојника да проводе време са вама, пружа нам смернице и потпору.

Прочитајте још: Да ли је и вама ово превише ДЕТИЊАСТО: Папараци усликали Џенифер Лопез, а један детаљ око њеног врата НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО (ФОТО)

3. Нестају вам ствари

Понекад се можете осећати као да губите разум када схватите да се предмет који сте оставили на једном месту налази на сасвим другом месту. Могуће је да преминули “збија шалу” са вама или једноставно жели доказати своје присуство. То што више немају физичко тело не значи да су изгубили своје психолошке карактеристике, па и смисао за хумор.

4. Имате необичне мисли

Прочитајте још: Након што су јој родитељи пронађени мртви у дому, огласила се популарна глумице: "Желим приватност да тугујем"

Понекад вам се могу појављивати мисли које не осећате као своје, готово као да је неко преузео ваш унутарашњи монолог. То може бити знак да је вољена преминула особа и даље са вама. Уколико вам се почну појављивати стране мисли, одвојите време и размислите о томе. Поготово када ваш унутарашњи монолог почиње разговор са вама као да сте неко други.

Прочитајте још: Рада Манојловић НОВОГОДИШЊОМ честитком расплакала све: Ево коме је наменила

5. Знакови на сахрани

Духови преминулих особа присутни су на властитим погребима, покушавајући да утеше своје најмилије и дају им знакове да је све у реду. Људи су толико заокупљени својом тугом да често превиде те знакове. Када одлазите на погреб, останите отворени према знаковима које вам преминуле вољене особе шаљу.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas