Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПАРАНОРМАЛНО

ПЛАЧ БЕБЕ, куцање из зидова, СВЕТЛО које се само пали: ДУХ у Гледстоновој вили је био све АГРЕСИВНИЈИ

Куцкање из зидова, кораци невидљивих ходача, плач бебе у ноћи, светла која се сама пале и гасе и још много тога били су део најранијег детињства Ендрјуа Декстера проведеног у Гледстон вили, у рударском градићу Баргоид у Јужном Велсу.

1603371323_MrSinister.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Mr Sinister
Oglas

Тек када је зграда претворена у хотел, Декстер је после више од три деценије сазнао да је полтергејст који је прогонио његову породицу и даље активан, а узроке је пронашао у архивама и старим новинама.

Прочитајте још: Када су ушли у цркву, видели су ИКОНУ БОГОРОДИЦЕ КАКО ЛЕБДИ У СРЕДИНИ: После тога све је било ЈАСНО

Гледстон вила је изграђена крајем 19. века, а добила је назив по Вилијаму Еварту Гледстону, британском политичару из викторијанског доба, који је четири пута биран за премијера. Мада нема података да ли је он живео у њој, познато је да је за време Првог светског рата била дом Хенрија Џонса и његове велике породице, а онда породице Кимит, па Вилијемс и, на крају, Милсових.

Прочитајте још: ЛИНКОЛН је три пута видео ВАНЗЕМАЉЦЕ, а ЗНАО је да ће бити УБИЈЕН

У августу 1969. на свет је дошао Ендрју, после чијег рођења су у Гледстон вили почела чудна дешавања, која су трајала све док се породица 1978. године није одселила.

Ендрју Фото: Youtube/ screenshot Andrew Dexter
Палила су се светла, чули крици и плач бебе...

- Дешавале су се активности које превазилазе рационална објашњења, као што су светла која се пале и гасе или електрични каблови које неко невидљиви повлачи, сабласне слике, бестелесне кораке и плач детета - сећа се Ендрју.

Дух је у спаваћој соби.

Централно место на којем су се највише догађале тајанствене појаве била је спаваћа соба на спрату и непозната сила је убрзо заузела собу, оглашавајући се готово сваке вечери корацима и звуковима.

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

- Једном је према деди, када је улазио у собу, полетела стаклена флаша која га је промашила за само неколико центиметара и разбила се о довратак. То нисам лично видео - каже Ендрју.

Вила некада Фото: Youtube/ screenshot Mr Sinister

Пријатељица његов баке, Иви Франсис, није веровала у поседнутост и говорила је да су вероватно у питању вибрације од саобраћаја са пута за Кардиф, али променила је мишљење када је чула звукове из спаваће собе на спрату. Она је о тајанственим дешавањима обавестила локалну штампу и довела медијума Џона Метјуса.

Медијум је изазивао духа и одазвао се!

Медијум је постављао питања породици и изазивао је духа куцањем по таваници, да би врло брзо потом добио одговор! Затим је ушао у транс да би оставио контакт и сазнао му име, али није успео. Рекао је да очигледно постоји "присуство" некога ко је остао везан за материјални свет после смрти, јер су му у њему остала "незавршена посла".

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Свештеник га је умирио
Дошао је и свештеник, Грејам Џонс, који је благословио кућу и читаво имање након што је изговорио неколико молитви, па се месец-два после тога нису догађали никакви инциденти.

- Међутим, дух се вратио, у много агресивнијем издању. Чуо се плач бебе из спаваће собе, а активности су постале тако интензивне, да смо нас троје прешли да спавамо у приземљу, и то са упаљеним светлима - истиче Ендрју.

Вратио се у хотел, да прослави рођендан и - шок!

Ендрјуови су се селили и, много касније, одлучио је да 40. рођендан прослави у некадашњој кући, сада "Реџ Парк" хотелу.

Прочитајте још: "Чуо сам мрмљање, у трену га бели дим прогутао": ВОЗ пун путника ушао у тунел у Ломбардији и НЕСТАО заувек

- У разговору са особљем хотела, сазнао сам готово све оно што сам и памтио из детињства - да се светла необјашњиво пале и гасе, из собе број пет, некада наше спаваће собе, чује се плач бебе, а запослени повремено виђају сабласну невесту у белом и монаха са капуљачом - истиче он.

Манастир Фото:
Bitesize Ghost Stories
На имању је умрла беба, а онда и мајка...

Одлучиоје да истражим прошлост Гледстон виле и открио интересантне ствари у библиотеци и архиви. У вилу се 1923. године уселио брачни пар Мајкл и Евелин Кимит са тек рођени сином Елвином. Беба умрла на имању са само четири месеца, а Евелин Кимит 1970. године, кратко време након што је Ендрју рођен.

Прочитајте још: Због БЕОГРАДА тачно у подне звоне ЗВОНА у свим хришћанским црквама на свету: Све почиње 1456. године!

У оближњој Болдвин улици, директно наспрам Гледстон виле, у 16. веку је постојао бенедиктински манастир, што објашњава појаву монаха.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas