Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРОРОЧАНСТВО СЕ ОБИСТИНИЛО! Ево какве промене у свету су предвидели ХОПИ Индијанци

Хопи су своја пророчанства и упозорења изнели испред седишта УН – с намером да упозоре човечанство…

1643453768_costume-g87f3a053a_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Хопи (Моки), Шошонско племе, настањено JE на подручју резервата Хопи у североисточној Аризони. Године 1990,  Хопи су бројали око 12,000 душа.

Хопи сами себе називају Хóпиту, “мирољубиви” или Хóпиту-схíнуму, “мирољубиви људи“. Име им и пристаје јер Хопи су заиста такви.

Ево како су говорили Хопи

Дрвеће ће посвуда почети да умире (то се већ дешава). Људи ће градити куће на небу (свемирска станица Мир). Хладна места ће постати топла, а топла ће постати хладна. Земље ће доћи испод нивоа мора и такође ће се уздизати . Појављивање Плаве звезде (то се десило 1987, када је је велики плави гигант експлодирао и остао забиљежен у нашој историји као спектакуларна СУПЕРНОВА).

Прочитајте још: 10 МРТВИХ ЉУДИ за које се мисли да су ЖИВИ и многи верују да имају доказе за то!

Постојаће путеви на небу (а то су летови авиона). Постојаће паукова мрежа у зраку (то су струјне мреже широм Америке). Боце пепела ће бити бачене са неба и спаљиваће земљу и кувати море (Атомске бомбе). 

Фото: Пиксабеј

Постоје два пута којим ће човечанство корачати, а сваки од њих ће бити ствар њиховог избора. Ми можемо да се крећемо напред и назад веома дуго времена (много живота) зато што Велики Дух жели да истражимо и осетимо различите типове живота.

Али долази историјски моменат, кад ћемо морати да се одлучимо између два избора. Моменат је стигао.

Они који изаберу пут ТАМЕ су приказани као људи, чије главе обигравају изнад тела док ходају кривудавим путем, који их води у ништа. Они који су изабрали СВЕТЛО имају чист, јак пут испред њих, који их води у Ново доба.

Недавно су Хопи Индијанци током својих церемонија најављивали да ће “истински Хопи бити одведени на друге планете у бродовима без крила”.

Хопи индијанци верују да је након што је Трећи свет уништен, део Индијанаца који је следио спиритуалне норме одведен је у подземна склоништа. Након што је створен Четврти свет, преживели су позвани да се рашире на све четири стране света. Уједно четири представља и четири природна елемента: ватру, воду, зрак и земљу. И четири планетарне расе: црну, жуту, белу и црвену.

Надаље, пророчанство каже:

“Бела раса је једна од оригиналних, која је после Потопа отишла на Исток. Кад се врати на овај континент, доћи ће у конфузији и без знања о путевима Великог Духа (дакле, без “спиритуалне мудрости”)… Покушаће да потпуно уништи Индијански начин живота и узме индијанске земље. Доћи ће времена када ће Индијанци готово у потпуности бити истребљени. Ипак, једног дана, они ће поново нићи да предводе спиритуалну револуцију… Тако да ће сви људи на овом континенту послушати путеве Великог Духа, и заштитити четири угла испод којих се крије велика спиритуална моћ.”

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas