Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СВЕТСКА ЧУДА

ШОК! Рупа у времену прогутала брод, а ево која порука је радио-везом последња стигла

Шок је уследио три године касније када су рибари затекли чудо на отвореном мору.

1648317191_boats-gc25b0260f_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Индијски брод Сеа Стар испловио је 16. октобра 1992. године из Бомбаја ка Малезији. Првих неколико дана пловидба је текла без проблема, али се петог дана изненада подигла велика олуја. Радио-веза са бродом је прекинута, а последња порука која је стигла са њега је био позив у помоћ.

Прочитајте још: Музика током тренинга: Да ли нам заиста помаже да вежбамо боље?

Наводно, брод је после тога нестао са свих радара. Када се олуја стишала, индијска обалска стража је кренула у потрагу за бродом. Област у којој се догодила несрећа је детаљно претраживана неколико дана, али никакав траг није пронађен. Због тога је у званичном извештају закључено да је брод потонуо и да су сви путници и чланови посаде настрадали.

Прочитајте још: Зашто се каже "КАО ДА ЈЕ ПАО С КРУШКЕ"? Нећете веровати какво значење се везује за ову воћку

У обалској стражи нису могли да дођу себи од запрепашћења када су схватили да је брод који се на необјашњив начин одједном појавио на пучини у ствари нестали Сеа Стар...

Међутим, тачно три године касније, 16. октобра 1995, на истом месту се одједном пред очима запањених рибара ниоткуда створио брод. Са њега је стигао сигнал: „Све је у реду! Помоћ није потребна! Олуја је изненада престала!“ Сви су били у чуду јер нико није чуо никакав позив у помоћ, а олује у тим крајевима није било више од годину дана.

Прочитајте још: ПРОМЕНЕ У ВАШИМ ОЧИМА које могу открити да имате БОЛЕСТ, упозоравају лекари

У обалској стражи нису могли да дођу себи од запрепашћења када су схватили да је брод који се на необјашњив начин одједном појавио на пучини у ствари нестали Сеа Стар. Запрепашћење није било ништа мање ни на броду када им је речено да су вођени као нестали целе три године. Према речима капетана, Сеа Стар је последњи позив у помоћ послао највише три сата пре сусрета са рибарима, а његова посада се све то време борила са олујом.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas