Oglas
· · Komentari: 0
SVETSKA ČUDA

ŠOK! Rupa u vremenu progutala brod, a evo koja poruka je radio-vezom poslednja stigla

Šok je usledio tri godine kasnije kada su ribari zatekli čudo na otvorenom moru.

1648317191_boats-gc25b0260f_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Indijski brod Sea Star isplovio je 16. oktobra 1992. godine iz Bombaja ka Maleziji. Prvih nekoliko dana plovidba je tekla bez problema, ali se petog dana iznenada podigla velika oluja. Radio-veza sa brodom je prekinuta, a poslednja poruka koja je stigla sa njega je bio poziv u pomoć.

Pročitajte još: Muzika tokom treninga: Da li nam zaista pomaže da vežbamo bolje?

Navodno, brod je posle toga nestao sa svih radara. Kada se oluja stišala, indijska obalska straža je krenula u potragu za brodom. Oblast u kojoj se dogodila nesreća je detaljno pretraživana nekoliko dana, ali nikakav trag nije pronađen. Zbog toga je u zvaničnom izveštaju zaključeno da je brod potonuo i da su svi putnici i članovi posade nastradali.

Pročitajte još: Zašto se kaže "KAO DA JE PAO S KRUŠKE"? Nećete verovati kakvo značenje se vezuje za ovu voćku

U obalskoj straži nisu mogli da dođu sebi od zaprepašćenja kada su shvatili da je brod koji se na neobjašnjiv način odjednom pojavio na pučini u stvari nestali Sea Star...

Međutim, tačno tri godine kasnije, 16. oktobra 1995, na istom mestu se odjednom pred očima zapanjenih ribara niotkuda stvorio brod. Sa njega je stigao signal: „Sve je u redu! Pomoć nije potrebna! Oluja je iznenada prestala!“ Svi su bili u čudu jer niko nije čuo nikakav poziv u pomoć, a oluje u tim krajevima nije bilo više od godinu dana.

Pročitajte još: PROMENE U VAŠIM OČIMA koje mogu otkriti da imate BOLEST, upozoravaju lekari

U obalskoj straži nisu mogli da dođu sebi od zaprepašćenja kada su shvatili da je brod koji se na neobjašnjiv način odjednom pojavio na pučini u stvari nestali Sea Star. Zaprepašćenje nije bilo ništa manje ni na brodu kada im je rečeno da su vođeni kao nestali cele tri godine. Prema rečima kapetana, Sea Star je poslednji poziv u pomoć poslao najviše tri sata pre susreta sa ribarima, a njegova posada se sve to vreme borila sa olujom.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas