Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МИСТЕРИЈА

АЛИНУ КАБАЈЕВУ медији су спајали са Путином, одјекнула је вест да му је РОДИЛА БЛИЗАНЦЕ, а шта је ИСТИНА?!

Двострука освајачица златне олимпијске медаље у гимнастици била је често под лупом јавности, а онда је нестала.

1602157709_2.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / ФИГ Цханнел/Петар Милошевић
Oglas

Некадашња гиманстичарка Алина Кабајева (37) није виђена од 2018. године. У то време писало се да је била у другом месецу трудноће и верује се да је у априлу прошле године родила близанце у клиници у Москви, пише "Дејли мејл". Отац близанаца, како наводи британски лист, а како су писали и бројни други медији, наводно је Владимир Путин који је јуче напунио 68 година.

Алина Кабајева је једна од најуспешнијих руских гиманстичарки у историји. Поред поменуте две златне олимпијске медаље освојила је 14 медаља на светским превнствима и 25 медаља на првенствима Европе.

Након што се повукла из спорта окренула се политици и постала чланица Путинове странке Јединствена Русија, а онда и посланик.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Позитивное мышление может быть естественным для некоторых, но оно также может быть изучено и культивировано, измените ваши мысли, и вы измените свой мир. 🌸"Норман Винсент Пил"🌸 #алинакабаева#имнастика#ритмичный#алинакабаева#руссиа#флеxибилидаде#фестивалалина#грбрасил#руссиангyмнасттраининг#флеxибилитy#гyмнастицс#спорт#рхyтхмицгyмнастицс#баллет#риббон#гyмруссиан#гyмтеамспорт#wорлдсцхампионсхип#олyмпиццхампион#аеонцуп

Објава коју дели Алина Кабаева (@алина_кабаева_фан) дана

Подсећања ради Алина је једном позирала полунага у часопису, a опробала се и на филму и у музици. Недавно је радила као директорка "Натионал Медиа Гроуп" и склопила је ексклузивни уговор са Нетфликсом.

Прочитајте још: Још пре 200 година, у СТАРОМ СРПСКОМ КАЛЕНДАРУ записано је каква СУДБИНА чека рођене у ОКТОБРУ

Алина је пре наводне везе са Путином била верена за политичара Дејвида Муселијанија 2004. године, али је та романса завршена годину дана касније.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сила внутри больше, чем у всех противоборствующих ветров. 💕 #алинакабаева#имнастика#ритмичный#алинакабаева#руссиа#флеxибилидаде#фестивалалина#грбрасил#руссиангyмнасттраининг#флеxибилитy#гyмнастицс#спорт#рхyтхмицгyмнастицс#баллет#риббон#гyмруссиан#гyмтеамспорт#wорлдсцхампионсхип#олyмпиццхампион#аеонцуп

Објава коју дели Алина Кабаева (@алина_кабаева_фан) дана

"Тхе Московскy Корреспондент" је тврдио да се верила са Путином, али је то демантовано. Говорило се и да је 2015. добила прво дете са руским председником, што је он, такође, негирао.

Прочитајте још: ОД ШОКА НИЈЕ МОГЛА ДА СТОЈИ: Пронашла је слику из детињства и схватила КО је заправо њен супруг (ФОТО).

Како се писало, прошле године је читав четврти спрат у Истраживачком центру за акушерство, гиенкологију и перинатологију "Кулаков" био затворен како би цео био на распологању Алини и близанцима.

Фото: Депозит

Владимир Путин иза себе има брак са Људмилом Шкребњевом са којом има ћерке Марију и Јекатерину. Тај брак је трајао од 1983. до 2013. године.

Прочитајте још: Младић је пронашао новчаник, а у њему ПИСМО и АДРЕСУ: Прича добила НЕОЧЕКИВАН ОБРТ

Како се наводи Путин приватни живот држи далеко од очију јавности, његове ћерке никада не именује приликом јавног обраћања, а оне имају документа са лажним именима. - Опсесиван је по питању сигурности породице зато се и порођај Алине Кабајеве држи под велом тајни - тврди британски медиј.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas