Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БИЛА ЈЕ СА ДВА БРАТА У ИСТО ВРЕМЕ: Имала је тубролентан живот а њена смрт је велика мистерија

Ово су терије о смрти најпознатије плавуше свих времена

1712840913_profimedia-0377744376.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Мерлин Монро је глумица која и дан даннас важи за једну од најпознатијијх плавуша на свету. Цео свет је шокирала њена смрт 4.августа 1962. године. Мерлин је тада била јако млада а обдукција је показала да се предозирала лековима за депресјиу а од самог почетка живот јој није био лак па су многи у то поверовали. 

Данас постоји много теорија како се њена смрт заиста догдила. Према званичној верзији била је особа са много проблема: три пропала брака и два спонтана побачаја. У прилог званичној тези иде и то што је два пута претила да ће се убити: једном скоком кроз прозор а други пут узимањем таблета. Међутим њени пријатељи који су је видели само два дана пред смрт су утврдили да она уопште није депресивна и да је била јако срећа па је чак и преговарала о неким новим филмовима. 

Постоји много теорија а једна од њх је: 

Председник Џон Кенеди је наредио њено убиство. Веза Џона Кенедија и Мерлин Монро данас уопште није тајна али шездесетих година јесте била. Међутим Мерлин наводно није могла да поднесе његово одбијање па је 19. маја 1962. отпевала сада већ чувену песму за рођендан. Тада се Кенеди уплашио да ће проговорити о његовој тајној вези. Такав скандал је могао да му уништи политичку каријеру па теорија каже да је због тога наредио њеено убиство. 

Друга тероја гласи да је угушио, брат Кенедија, Роберт Кенеди. Она је неколико месеци пред смрт била са двојицом браће Кенеди. Наводно Џон више није хтео да буде са Мерлин па је набацио свом брату Роберту. Како тврде теоретичари завере захваљујући интимним разговорима уполашили су се да ће Мерлин разоткрити њихове тајне медијима.

Теорија број три  је да је убио љубоморни психијатар. Када је доктор Ралф Гринсон дошао у њену собу она је још увек била жива. Према једној од теорија разговарајући са Мерлин, Гринсон се заљубио у њу и због тога запоставио све своје обавезе па је наводно убио у наступу љубоморе и то прекомерном дозом лека који је пронађен у њеном телу након обдукције. 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas