Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Током школовања је трпела вршњачко насиље, а онда се након осам година осветила (ФОТО)

Након осам година, добила је прилику да се освети за сво насиље које је претрпела

1608830752_luisa.jpg
Фото: Тwиттер принтсцреен/@xо_лоуиса_оx
Oglas

Луиза Манинг, током школовања, свакодневно је трпела вршњачко насиље од појединих дечака из школе. Називали су је свакаквим именима и ругали су се њеном физичком изгледу.

Прочитајте још: Невероватан призор: Упао у кадар и украо микрофон водиељки (ВИДЕО)

Ова сада већ девојка, годинама се борила са мањком самопоуздања, а добила је и надимак "Дебела", што јој је дало додатну мотивацију да поради на себи и свом изгледу.  После осам година, једног од својих "другара", који су је малтретирали, срела је на студијама на Оксфорду. Преко Фејсбука је позвао на састанак. Он јој је баш остао урезан у сећању, јер јој је свакодневно говорио да је ружна.

Пристала је на излазак и договорили су се да се нађу у једном ресторану. Пошто је стигла раније, конобарици је дала писмо које је ручно написала, заједно са фотограијом из детињства, како би је предала свом "другару".

Била сам поприлично бесна кад ме је позвао да изађемо. Стварно сам се разбеснела, сада сам му привлачна па одмах жели да иде самном у кревет

- Хеј, жао ми је што не могу да ти се придружим вечерас. Сећаш се 8. разреда, када сам била дебела и када си се подсмевао мојој тежини? Не? Сећам се - провела сам наредне три године једући мање. Прескакала сам вечере. Сећаш ли се „монобров-а“ коме си се ругао? Длакавих ногу које су ти се гадиле? Сећаш се како си ме заједно са својим пријатељима, свакодневно три године називао„људском звери“? Не, можда и не. "Иначе ме не би приметио осам година касније и сматрао ме довољно привлачном да се према мени понашаш као према мушкарцу. Шаљем ти ово као подсетник. Следећи пут када помислиш на мене, замисли ову девојку са фотографије јер је то она девојчица, којој си спустио слушалицу- гласила је порука коју је Луиза дала конобарици, али коју је објавила и на свом Фејсбуку.

Фото: Фацебоок принтсцреен/Лоуиса Маннинг

Оно што није очекивала, да ће уследити одговор од њега уз извињење:

Прочитајте још: ДА СРЦЕ СТАНЕ: Позната водитељка Драгана Катић занемела од шока (ВИДЕО)

 

- Хеј. Ако ти ишта значи, позвао сам те на вечеру јер сам хтео да будемо пријатељи, а не зато што добро изгледаш. Заслужио сам то што си направила и не замерам ти. Не могу променити чињеницу ко сам био пре 8 година и нећу вређати твоју интелигенцију претварајући се да се то није догодило, али надам се да ми верујеш кад кажем да сам сада потпуно друга особа. Могу само да ти се извиним и да ти пожелим све најбоље. Претпостављам да се више нећемо чути, али заиста се надам да ћеш постићи све што заслужујеш- написао јој је у одговору на Фејсбуку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas