Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Tokom školovanja je trpela vršnjačko nasilje, a onda se nakon osam godina osvetila (FOTO)

Nakon osam godina, dobila je priliku da se osveti za svo nasilje koje je pretrpela

1608830752_luisa.jpg
Foto: Twitter printscreen/@xo_louisa_ox
Oglas

Luiza Maning, tokom školovanja, svakodnevno je trpela vršnjačko nasilje od pojedinih dečaka iz škole. Nazivali su je svakakvim imenima i rugali su se njenom fizičkom izgledu.

Pročitajte još: Neverovatan prizor: Upao u kadar i ukrao mikrofon vodieljki (VIDEO)

Ova sada već devojka, godinama se borila sa manjkom samopouzdanja, a dobila je i nadimak "Debela", što joj je dalo dodatnu motivaciju da poradi na sebi i svom izgledu.  Posle osam godina, jednog od svojih "drugara", koji su je maltretirali, srela je na studijama na Oksfordu. Preko Fejsbuka je pozvao na sastanak. On joj je baš ostao urezan u sećanju, jer joj je svakodnevno govorio da je ružna.

Pristala je na izlazak i dogovorili su se da se nađu u jednom restoranu. Pošto je stigla ranije, konobarici je dala pismo koje je ručno napisala, zajedno sa fotograijom iz detinjstva, kako bi je predala svom "drugaru".

Bila sam poprilično besna kad me je pozvao da izađemo. Stvarno sam se razbesnela, sada sam mu privlačna pa odmah želi da ide samnom u krevet

- Hej, žao mi je što ne mogu da ti se pridružim večeras. Sećaš se 8. razreda, kada sam bila debela i kada si se podsmevao mojoj težini? Ne? Sećam se - provela sam naredne tri godine jedući manje. Preskakala sam večere. Sećaš li se „monobrov-a“ kome si se rugao? Dlakavih nogu koje su ti se gadile? Sećaš se kako si me zajedno sa svojim prijateljima, svakodnevno tri godine nazivao„ljudskom zveri“? Ne, možda i ne. "Inače me ne bi primetio osam godina kasnije i smatrao me dovoljno privlačnom da se prema meni ponašaš kao prema muškarcu. Šaljem ti ovo kao podsetnik. Sledeći put kada pomisliš na mene, zamisli ovu devojku sa fotografije jer je to ona devojčica, kojoj si spustio slušalicu- glasila je poruka koju je Luiza dala konobarici, ali koju je objavila i na svom Fejsbuku.

Foto: Facebook printscreen/Louisa Manning

Ono što nije očekivala, da će uslediti odgovor od njega uz izvinjenje:

Pročitajte još: DA SRCE STANE: Poznata voditeljka Dragana Katić zanemela od šoka (VIDEO)

 

- Hej. Ako ti išta znači, pozvao sam te na večeru jer sam hteo da budemo prijatelji, a ne zato što dobro izgledaš. Zaslužio sam to što si napravila i ne zameram ti. Ne mogu promeniti činjenicu ko sam bio pre 8 godina i neću vređati tvoju inteligenciju pretvarajući se da se to nije dogodilo, ali nadam se da mi veruješ kad kažem da sam sada potpuno druga osoba. Mogu samo da ti se izvinim i da ti poželim sve najbolje. Pretpostavljam da se više nećemo čuti, ali zaista se nadam da ćeš postići sve što zaslužuješ- napisao joj je u odgovoru na Fejsbuku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas