Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Изгледа као дете, а има 19 ГОДИНА: Девојка РОЂЕНА БЕЗ БЕШИКЕ пати од ретке болести, али њен ПРКОС је задивио свет (ФОТО)

Жена са дијагнозом ретке болести каже да јој окрутни тролови на интернету често говоре да изгледа као дете, али Аболи Џарит одбија да дозволи да њен заостали раст стане на пут остварењу њених снова да постане модел

1652266313_pjimage---2022-05-11T124928.321.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/aboli__jarit
Oglas

Ова 19-годишњакиња из Нагпура, Индија, висока је 1,30 м и постала је вирална сензација након што је поделила своју причу.

Као беби, дијагностикован јој је бубрежни рахитис, синдром који комбинује деформитет костију и хроничну бубрежну болест, такође познату као отказивање бубрега.

Она мора да носи пелену сваки дан јер је рођена без бешике и не може да хода због заостајања у расту.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aboli Jarit (@aboli__jarit)

Упркос томе што је тролови злостављају на интернету, пркосна Аболи је одлучна да не дозволи да је симптоми њеног стања – или било чије мишљење – спутавају. Манекенка и амбициозна певачица која се појавила на Индиан Идолу, сада говори како би помогла другима и подигла свест.

„Када си низак, не можеш ништа да радиш, не ходаш, како ћеш онда постати глумац, неки људи ме злостављају овим коментарима“, рекла је за Џем прес.

Прочитајте још: ЛАСТ МИНУТЕ АКЦИЈА - ПРАВА АТРАКЦИЈА У WАYОУТ-У

„Мало људи има ову ретку болест, добра ствар је што још увек преживљавам јер већина људи не може да преживи са овим. Али сви лекари су рекли да нема решења и да ће остати исто."

Аболи је свакодневни живот компликован, посебно када је у питању излазак из куће.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aboli Jarit (@aboli__jarit)

Рекла је: „Може бити много проблема, ако морам да идем негде напоље, онда не могу да идем. Такође, немамо ауто да за олакшано кретање, а морам да ставим пелену на струк јер понекад може да се покваси. Нисам рођена са мокраћном бешиком и због тога ми урин стално тече кроз струк. Због ове болести сам оперисана и направљена ми је рупа у струку да се урин не накупља."

Њен највећи циљ у животу је да постане позната; она жели да је људи препознају на другачији начин од онога како је доживљавају због њене висине.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aboli Jarit (@aboli__jarit)

Као дете, заљубила се у певање и плес и маштала је да постане глумица – али како су јој кости постајале све слабије, није могла да стоји. Убрзо је почела да пада и једном је сломила ногу, која је касније постала толико болна да је потпуно престала да хода. Међутим, њена одлучност је победила и она наставља да плеше седећи, доказујући свој непобедив таленат.

Прочитајте још: СВИ СЕ ОКРЕЋУ ЗА ЊОМ: "Момци воле да флертују са мном, али доживе шок када устанем" (ФОТО)

Тинејџерка добија велику подршку од своје породице, укључујући маму Ваниту (53) и тату Вијаиа (65), као и њене браће и сестара и шире породице укључујући рођаке, ујаке и тетке.

Убрзо након несреће, њен брат Акаш ју је пријавио на такмичење талената, што јој је подигло самопоуздање јер је изабрана за једног од финалиста. Од тада је наставила да се труди да постане глумица – чак и глуми у Индиан Идолу.

Аболи, која је такође студент, додала је: „Када сам отишла у Индиан Идол, било ми је велико задовољство, не могу да вам кажем колико ми се допало."

Она је постала вирална сензација са преко 6.000 пратилаца на Инстаграму.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas