Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ТРАГЕДИЈА

Медицинска сестра Ана умрла од РАКА, јер је лечење КАСНИЛО ЗБОГ КОРОНЕ: Преминула на СИНОВЉЕВ РОЂЕНДАН

Мајка двоје деце Ана Фернандез, умрла је у сну у својој 44. години, након борбе са раком дебелог црева

1602070948_New-Project--1-.jpg
Фото: Фацебоок илустрација /Анна Фернандез
Oglas

Ова медицинска сестра била је ремисији скоро пет година, а рак јој је откривен први пут у 38. години.

Прочитајте још: "Годинама сам то осећала...": Мајка НА САМРТИ ћерки признала ИСТИНУ и након тога УМРЛА

Почетком ове године, рак јој се вратио, а битку је изгубила 19. септембра, на рођендан свог сина. Пријатељица покојне медицинске сестре, тврди да је Ана, битку изгубила због кашњења у лечењу, због пандемије корона вируса.

- Наоружана снажном вером у Бога и окружена  породицом и пријатељима, борила се и била у ремисији скоро пет година. Нажалост, рак се вратио почетком ове године. Будући да је свет мучио ЦОВИД-19, кашњења у њеном лечењу имала су кобне последице. Умрла је мирно код куће у присуству породице и врло блиских пријатеља - изјавила је једна од Аниних најбољих пријатељица.

Госпођа Наварете је изјавила да се Ана лечила у болници у којој је радила од 2002. године, пре него што се преселила у Солихул, а да биопсије које су требале да буду прегледане у Америци, никада нису стигле. Она је нагласила да је Ана била марљива и темељна, као и да је због своје племенитости, била колегиница којој се свако радовао. Никада није било досадно.

Ана је иза себе оставила мужа и двоје мале деце. Покренута је и страница која има за циљ да се прикупи 5.000 фунти, како би се олакшало Аниној породици око трошкова. За само четири дана, прикупљнео је 4.420 фунти.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas