Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њена СМРТ и даље прогања ХОЛИВУД: Млада глумица се бацила се са симбола града који је одбио

У Холивуду опстају само најхрабрији и најснажнији

1651389267_peg.jpg
Фото: Wикипедиа
Oglas

Млада глумица Пег Ентвистл, имала је само 24. године када је скочила са зграде у близини знака Холивуд. Као и многим младим глумицама и Пег је желела да своју срећу окуша у Холивуду, ни не слутећи колико је амерички сан суров.

Прочитајте још: Близнакиње већ 11 година деле истог вереника: Туширају се и спавају заједно, а сад желе да затрудне у исто време (ФОТО)

Она је са оцем који је такође био глумац Роберт Ентвистл, емигрирала у Америку, али је он убрзо након пресељења погинуо у саобраћајној несрећи. Пег је остала сама и једино ко је могао да брине о њој, био је њен стриц који је био менаџер на Бродвеју.

Школовала се у Бостону, али је убрзо одлучила да одустане, јер је почела да наспа по бродвејским представама. Због успеха који је имала, одлучила је да окуша срећу и на филму и то у Холивуду. Пег је 1932. године наступила у представи “Тхе Мад Хопес Ромнеyа Брента” у којој је партнер био легендарни Хемфри Богарт, а због које је тада добила улогу у филму “13 жена”.

Иако је мислила да је коначно добила прилику да оствари своје снове, Пег је примила разочаравајуће вести, да је избачена из филма, без икаквог објашњења. Сломљена и утучена, одлучила се на трагичан потез. Млада глумица, која је тада имала само 24. године, дошла је до знала Холивуда и скочила.

СМРТ

Полиција је 18. септембра 1932. године, примила дојаву да се испод знака Холивудленд-а који је тада гласио, налази тело женске особе уз коју је пронађено и опроштајно писмо.Она се попела на мердевине дугачке 15 метара иза слова "Х", а онда скочила и окончала живот са висине од 30 метара. У поруци коју је оставила, писало је:

Прочитајте још: Била је симбол ЛЕПОТЕ, а мужеви су је варали: Због стреса је имала неколико побачаја, умрла је од опаке болести у најгорим мукама

- Жао ми је што сам кукавица. Жао ми је због свега. Да сам ово направила раније, поштедела бих себе и друге много бола - написала је 24-годишња Пег у опроштајном писму.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas