Oglas
· · Komentari: 0

Njena SMRT i dalje proganja HOLIVUD: Mlada glumica se bacila se sa simbola grada koji je odbio

U Holivudu opstaju samo najhrabriji i najsnažniji

1651389267_peg.jpg
Foto: Wikipedia
Oglas

Mlada glumica Peg Entvistl, imala je samo 24. godine kada je skočila sa zgrade u blizini znaka Holivud. Kao i mnogim mladim glumicama i Peg je želela da svoju sreću okuša u Holivudu, ni ne sluteći koliko je američki san surov.

Pročitajte još: Bliznakinje već 11 godina dele istog verenika: Tuširaju se i spavaju zajedno, a sad žele da zatrudne u isto vreme (FOTO)

Ona je sa ocem koji je takođe bio glumac Robert Entvistl, emigrirala u Ameriku, ali je on ubrzo nakon preseljenja poginuo u saobraćajnoj nesreći. Peg je ostala sama i jedino ko je mogao da brine o njoj, bio je njen stric koji je bio menadžer na Brodveju.

Školovala se u Bostonu, ali je ubrzo odlučila da odustane, jer je počela da naspa po brodvejskim predstavama. Zbog uspeha koji je imala, odlučila je da okuša sreću i na filmu i to u Holivudu. Peg je 1932. godine nastupila u predstavi “The Mad Hopes Romneya Brenta” u kojoj je partner bio legendarni Hemfri Bogart, a zbog koje je tada dobila ulogu u filmu “13 žena”.

Iako je mislila da je konačno dobila priliku da ostvari svoje snove, Peg je primila razočaravajuće vesti, da je izbačena iz filma, bez ikakvog objašnjenja. Slomljena i utučena, odlučila se na tragičan potez. Mlada glumica, koja je tada imala samo 24. godine, došla je do znala Holivuda i skočila.

SMRT

Policija je 18. septembra 1932. godine, primila dojavu da se ispod znaka Holivudlend-a koji je tada glasio, nalazi telo ženske osobe uz koju je pronađeno i oproštajno pismo.Ona se popela na merdevine dugačke 15 metara iza slova "H", a onda skočila i okončala život sa visine od 30 metara. U poruci koju je ostavila, pisalo je:

Pročitajte još: Bila je simbol LEPOTE, a muževi su je varali: Zbog stresa je imala nekoliko pobačaja, umrla je od opake bolesti u najgorim mukama

- Žao mi je što sam kukavica. Žao mi je zbog svega. Da sam ovo napravila ranije, poštedela bih sebe i druge mnogo bola - napisala je 24-godišnja Peg u oproštajnom pismu.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas