· · Коментари: 0
ШОК

Одстранили су му пенис и тестис: Тужна исповест момка који је пијан сео за волан - "Овако нешто не бих пожелео ни највећем непријатељу"

Ако пијете, не седајте за волан!

1634287246_pol.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен

Уколико сте одлучили да се опустите са пријатељима уз понеку чашицу алкохола, никако немојте седати за волан.

Прочитајте још: "Оно што су ми тражили је нехумано и варварски": Мајка МОНИКЕ ЛЕВИНСКИ открила шта се заиста дешавало у ДАНУ ХАПШЕЊА (ФОТО)

Поред тога што можете угрозити озбиљно нечији живот или направити неку трагедију, такође, можете да наудите и себи. Доказ за то је дечко из Мисурија Пол Бери, који је у мају после неколико попијених чашица алкохола са пријатељима, одлучио да изненади око два сата ујутру своју девојку у Илиноису. 

Када је прелазио мост, потпуно је изгубио контролу за воланом. Не сећа се да ли је заспао или је проклизао на кишном асфалту.

- Почео сам да идем у једном смеру, окренуо сам волан ка другом, покуавајући да га исправи. Ипак, прејако сам га окренуо и преврнуо се - започео је своју причу Пол.

Нашао се испод аутомобила

- Окренуо сам се неколико пута, а ударац ме је избацио кроз задњи прозор, тако да сам одлетео и наставио сам да се котрљам. Ударио сам о земљу, а атомобил се скотрљао право на мене. Један возач камиона, зауставио се и замолио друге возаче да му помогну како би подигли аутомобил са мене. Превезен сам у болницу у Сент Луису хелихоптером, а у једном моменту ми је стало и срце.

- Имао сам невероватну срећу што сам остао жив. Један део од врата само да је био центиметар даље оставио би ме парализованог читавог живота. Ипак, након пет недеља сам се пробудо из коме и схватио какве повреде све имам.

- Сломио сам врат, оба кука, два ребра, карлицу, вилицу, нос. Задобио сам трауматсу повреду мозга. Током операције стављена ми је тиатнијумска протеза вилице учвршћена плочама са обе стране лица и 13 шрафова коју су ми истурени из браде.

Ипак, то није најгоре

Током судара отпао је точак са аутомобила и ударио га је директно у гениталике. Хирурзи су покушали да реконструшу подручње са преосталим ткивом, али је Пол пао у Леукоцитозу, при чему је велики број крвних зрнаца доспео у повређено место.

То је могло бити кобно, па су лекари одлучили да му ампутирају пенис и један од тестиса.

. Не знам да ли нисам желео да поверујем у то, то је било шокантно. Мислио сам да ћу се опоравити, али лекар је ушао и питао ме да ли имам смрзнуте сперме, јер нећу моћи да има децу - рекао је.

Након шест недеља изашао је из болнице, а на крају је успео и потпуно да се опорави, али му је било портребно много времена да прича о несрећи коју је доживео.

Прочитајте још: СРАМНА ЛИСТА! Троје Срба добило "награду" јер су својим страдањем "учинили услугу човечанству"

- Иронично је да сам после несреће почео да се осећам као мушкарац. Желим да испричам целом свету о емотционалној штети коју ми је несрећа направила. Заувек ми је променила живот и не бих је пожелео ни највећем непријатељу - закључио је младић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.