Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Odstranili su mu penis i testis: Tužna ispovest momka koji je pijan seo za volan - "Ovako nešto ne bih poželeo ni najvećem neprijatelju"

Ako pijete, ne sedajte za volan!

1634287246_pol.jpg
Foto: Instagram printscreen
Oglas

Ukoliko ste odlučili da se opustite sa prijateljima uz poneku čašicu alkohola, nikako nemojte sedati za volan.

Pročitajte još: "Ono što su mi tražili je nehumano i varvarski": Majka MONIKE LEVINSKI otkrila šta se zaista dešavalo u DANU HAPŠENJA (FOTO)

Pored toga što možete ugroziti ozbiljno nečiji život ili napraviti neku tragediju, takođe, možete da naudite i sebi. Dokaz za to je dečko iz Misurija Pol Beri, koji je u maju posle nekoliko popijenih čašica alkohola sa prijateljima, odlučio da iznenadi oko dva sata ujutru svoju devojku u Ilinoisu. 

Kada je prelazio most, potpuno je izgubio kontrolu za volanom. Ne seća se da li je zaspao ili je proklizao na kišnom asfaltu.

- Počeo sam da idem u jednom smeru, okrenuo sam volan ka drugom, pokuavajući da ga ispravi. Ipak, prejako sam ga okrenuo i prevrnuo se - započeo je svoju priču Pol.

Našao se ispod automobila

- Okrenuo sam se nekoliko puta, a udarac me je izbacio kroz zadnji prozor, tako da sam odleteo i nastavio sam da se kotrljam. Udario sam o zemlju, a atomobil se skotrljao pravo na mene. Jedan vozač kamiona, zaustavio se i zamolio druge vozače da mu pomognu kako bi podigli automobil sa mene. Prevezen sam u bolnicu u Sent Luisu helihopterom, a u jednom momentu mi je stalo i srce.

- Imao sam neverovatnu sreću što sam ostao živ. Jedan deo od vrata samo da je bio centimetar dalje ostavio bi me paralizovanog čitavog života. Ipak, nakon pet nedelja sam se probudo iz kome i shvatio kakve povrede sve imam.

- Slomio sam vrat, oba kuka, dva rebra, karlicu, vilicu, nos. Zadobio sam traumatsu povredu mozga. Tokom operacije stavljena mi je tiatnijumska proteza vilice učvršćena pločama sa obe strane lica i 13 šrafova koju su mi istureni iz brade.

Ipak, to nije najgore

Tokom sudara otpao je točak sa automobila i udario ga je direktno u genitalike. Hirurzi su pokušali da rekonstrušu područnje sa preostalim tkivom, ali je Pol pao u Leukocitozu, pri čemu je veliki broj krvnih zrnaca dospeo u povređeno mesto.

To je moglo biti kobno, pa su lekari odlučili da mu amputiraju penis i jedan od testisa.

. Ne znam da li nisam želeo da poverujem u to, to je bilo šokantno. Mislio sam da ću se oporaviti, ali lekar je ušao i pitao me da li imam smrznute sperme, jer neću moći da ima decu - rekao je.

Nakon šest nedelja izašao je iz bolnice, a na kraju je uspeo i potpuno da se oporavi, ali mu je bilo portrebno mnogo vremena da priča o nesreći koju je doživeo.

Pročitajte još: SRAMNA LISTA! Troje Srba dobilo "nagradu" jer su svojim stradanjem "učinili uslugu čovečanstvu"

- Ironično je da sam posle nesreće počeo da se osećam kao muškarac. Želim da ispričam celom svetu o emotcionalnoj šteti koju mi je nesreća napravila. Zauvek mi je promenila život i ne bih je poželeo ni najvećem neprijatelju - zaključio je mladić.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas